26 / 04 / 2024

Dumankaya Garanti Modeli ile evler aidatsız ve kira garantili!

Dumankaya Garanti Modeli ile evler aidatsız ve kira garantili!

Firma: Dumankaya İnşaat

Dumankaya Garanti Modeli bugün itibariyle başlıyor. Kampanyayla evler garantili, aidatsız, kira garantili olarak sunuluyor





Dumankaya İnşaat Garanti Modeli'ni bugün tanıtıyor.  Dumankaya İnşaat  sektöre yine bir ilki kazandırıyor. Dumankaya'nın yeni kampanyasıyla aidatsız, kiracılı ve garanti süresi uzun evlerin sahibi olacaksınız. 


Kampanya kapsamında aidat maddesinde eğer satın aldığınız daire 1 yıl kadar boş kalırsa aidat ödemesi yapmıyorsunuz. Kira garantisi kısmında ise aldığınız konuta göre belli bir kira belirleniyor. Sonrasında Dumankaya İnşaat kiracı buluyor, eğer kiracı bulamazsa kendisi 12 ay boyunca size kira ödüyor. Diğer seçenek ise garanti süresi uzun evler. Konutların 1 yıllık garanti süresine Dumankaya İnşaat 1 yıl daha ekliyor. Böylelikler konutların garanti süresi 2 yıla çıkıyor. 


Dumankaya'nın yeni kampanyasıyla konutların fiyatlarına yüzde 10'luk indirim de uygulanıyor. Bu kampanya Avrupa Yakası'nda Dumankaya Konsept Halkalı ve Dumankaya Modern Vadi için geçerli. Anadolu Yakası'nda ise Dumankaya Flex Kurtköy, Dumankaya Ritim İstanbul, Dumankaya Adres Natura ve Adres Su projeleri için geçerli sayılacak. 


http://www.dumankaya.com/kampanyalar/GarantiModeliFormu.aspx 


444 7 222


Geri Dön