28 / 03 / 2024

Dumankaya Garanti Modeli ile rekor satış!

 Dumankaya Garanti Modeli ile rekor satış!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Garanti Modeli

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, “Dumankaya Garanti Modeli” kampanyasıyla “her aşamada mutlu ev sahipleri” sayısını artırdı. 14 Temmuz’dan beri devam eden kampanya beraberinde 300 adetlik satış rakamına ulaştı...



Proje geliştirmenin ötesinde sunulan hizmetlerde de farklılaşmaya önem veren  Dumankaya İnşaat  farklılaşan müşteri beklentilerine yönelik çözüm odaklı geliştirdiği “Dumankaya Garanti Modeli” kampanyası ile başarılı bir satış grafiği yakaladı. 



Kampanya ile birlikte yakaladıkları başarılı satış grafiği konusunda açıklamalar yapan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya şunları söyledi: “İnşaat sektörü artık değişiyor. Sektörde konut geliştirmenin yanı sıra sunulan hizmetlerde de farklılaşma öncelik kazandı. Müşterinin beklentileri farklılaştı. Müşteriler nitelikli konut projelerinin yanında ayrıcalıklı hizmetlerden de faydalanmak istiyorlar. Yatırımcı müşteriler yatırım amacıyla aldıkları gayrimenkullerini en iyi şekilde değerlendirerek yatırımına değer kazandırmayı arzu ediyor. Biz de bu fikirden hareketle müşterilerimize farklı kampanya seçenekleri sunarak fırsat avantajları sağlamaya çalışıyoruz. Tüketici artık çok bilinçli sorduğu sorulara net yanıtlar ve sonuç görüyorsa hemen katılımda bulunuyor. Kampanyalarımız o kadar net ve müşterinin aklındaki tüm sorulara o kadar net cevaplar veriyor ki hemen kabulleniliyor. Biz her kampanyamızda aslında çözüm önerisi demek daha doğru müşteriye çözüm önerileri sunuyoruz. Müşteri de bu öneriyi hemen kabulleniyor. Farklı kampanyalar ile müşterilerimize çözüm önerileri sunmaya devam edeceğiz.

18 Temmuz 2012’de başlayan “Dumankaya Garanti Modeli” kampanyamız ile bugüne kadar 300 adet daire satışı gerçekleşti. Kampanyamıza olan yoğun talep sebebiyle 23 Eylül 2012’de bitirmeyi planladığımız “Dumankaya Garanti Modeli” kampanyamızı ay sonuna kadar uzattık dedi”


Ay sonuna kadar uzatılan kampanyada sunulan fırsatlar şöyle:


Konut tesliminden itibaren 1 yıl süre ile aidat ödememe avantajı ( dairede oturum ya da kiralama başlayana kadar)


Kira garantisi: Dumankaya’dan daire satın alan müşteriler eğer isterlerse Dumankaya Pusula’ya dairelerini eşyalı veya eşyasız kiralama yetkisi verebilirler. Teslimden sonraki 3 aylık kiralama süreci sonucunda  Dumankaya Garanti Modeli  ile garanti edilen tutar 1 yıl boyunca müşterilerimize ödenecek. 


1+1 yıl ilave garanti süresi: Sıva üstü imalatlarda mevcut garanti süresine ilave olarak ücretsiz 1 yıl uzatılmış garanti süresi. (Sıva altı imalatlarda mevcut olan 5 yıl garanti ise devam ediyor)


Peşin veya banka kredili tüm satışlarda %10 indirim


Peşinatı teslimde ödeme fırsatı:  Taksitlere şimdi başlanarak peşinatı teslimatta ödeyebilme imkanı


Avantajlı mobilya paketi: Dumankaya Pusula aracılığı avantajlı mobilya ve hizmet paketleri 



444 7 222

www.dumankaya.com



projeye sor



Geri Dön