28 / 03 / 2024

Dumankaya Hi-Fit D planı!

Dumankaya Hi-Fit D planı!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Hi-Fit

Dumankaya Hi-Fit D planı uygulaması başladı. 2016 yılının Kasım ayında teslim edilecek proje 32 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor. Proje 20 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.



“Eskisini getir, yenisini götür”, “Kira garantisi”, “İade garantisi”, “Ev güncelleme” başlıklarından oluşan Dumankaya D planı uygulaması başladı. Uygulama Hi-Fit ve Mozaik projelerinde geçerli. 


Dumankaya Hi-Fit D planı uygulaması kapsamında daire satışları devam ediyor. 20 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen proje 28 katlı ve 32 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor.


Başakşehir'de yükselen Dumankaya Hi-Fit projesinde teslimler 2016 yılının Kasım ayında gerçekleşecek. Projede otopark, sauna, buhar odası, güvenlik ve spor alanları bulunuyor.


Dumankaya Hi-Fit D planı finansal ve yaşam kalitesini artırmak üzere tasarlandı, İade garantisi kapsamında daire sahiplerinin evlerini geri vermek istemeleri halinde evi geri alma garantisi veriyor. Ayrıca en güncelleme uygulaması kapsamında ise daire sahipleri eğer isterlerse aldıkları daireyi yeni daire ile değiştirebiliyorlar.


Dumankaya D planı uygulaması başlıklarından olan eskisini getir, yenisini götür uygulaması kapsamında, dairesini değiştirmek isteyenlerin, eski evleri peşinat olarak sayılıyor. Kira garantisi kapsamında ise Dumankaya İnşaat'ın hazırladığı kiralama hizmeti ile daire sahipleri evlerini teslim aldıktan sonra Dumankaya güvencesiyle dairelerini kiraya verebiliyor. 


Dumankaya İnşaat iletişim

Tel: 444 7 222

Web: http://www.dumankaya.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön