26 / 04 / 2024

Dumankaya Hi-Fit ödeme seçenekleri!

Dumankaya Hi-Fit ödeme seçenekleri!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Hi-Fit

Toplam 20 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Dumankaya Hi-Fit Konutları 'nda teslimlerin 2016 yılı Kasım ayı içerisinde gerçekleşecek.İşte Dumankaya Hi-Fit ödeme seçenekleri...



Dumankaya Hi-Fit ödeme seçenekleri bilgisinden önce kısaca projeden bahsedelim. İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yükselen proje 2 bloktan meydana geliyor.


Daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edilen Dumankaya Hi-Fit Rezidans  Dumankaya İnşaat  tarafından inşa ediliyor. Projede D planı uygulaması kapsamında satışlar devam ediyor. 


Dumankaya D planı uygulaması kapsamında eski evini getir, yeni evini al , kredi ödeme yardımı, kira garantisi ve aidat garantisi gibi imkanlar sağlanıyor. Projenin uygulaması için son gün 31 Ocak 2015.


Sosyal yaşam alanları kapsamında güvenlik, sauna, otopark, spor alanları ve buhar odası yer alan Dumankaya Hi-Fit projesinin fiyatları hakkında bilgi almak için 0212 672 88 98 numaralı telefondan satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. 


Dumankaya Hi-Fit ödeme seçenekleri kapsamında 60 ay vade farksız ödeme imkanı yapılıyor. Peşinatsız ödeme yapılabilen projede yüzde 15 indirim imkanı da mevcut. 


Dumankaya Hi-Fit iletişim

Tel: 0212 672 88 98 

Web Adresi: http://www.dumankayahifit.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön