25 / 04 / 2024

Dumankaya Horizon'un ticari üniteleri satışa çıktı!

Dumankaya Horizon'un ticari üniteleri satışa çıktı!

Satış sürecinin hemen teslim olarak devam ettiği Dumankaya Horizon projesinin ticari üniteleri de cazip fiyat ve özel avantajlarla satışa açıldı.



Anadolu Yakası'nın en prestijli yeri Sahil Yolu'nda Dumankaya İnşaat güvencesi ile yükselmekte olan Dumankaya Horizon projesinde hemen teslim avantajlı kampanyası yoğun ilgi görürken projede yer alan ticari birimler de cazip fiyat ve ayrıcalıklı ödeme seçenekleri ile satışa açıldı.

 

Alışveriş alanları, kafeler, spor salonu gibi alanların yer aldığı tam donanımlı bir yaşam merkezi olarak tasarlanan Dumankaya Horizon projesinin ticari üniteleri yatay düzlemlde konumlandırılan 20 mağaza ve  2 kafe alanından oluşuyor.

 

Home office birimleri ile dikkat çeken Dumankaya Horizon projesinde ticari ünitelerin yanı sıra 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1  larak tasarlanan farklı daireler de yer alıyor. Satış sürecinin devam ettiği Dumankaya Horizon'da konut fiyatları ise 449 bin liradan başlıyor.


Star


Haber Vatan Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


DUMANKAYA İnşaat'ın Kartal Sahil Yolu'nda yer alan projesi Dumankaya Horizon için hemen teslim avantajı ile hayata geçirilen kampanya beklenenin üzerinde talep gördü. Projeye gösterilen ilginin üzerine, Dumankaya Horizon'daki ticari üniteler de cazip fiyatlar ile satışa sunuldu. Bölgenin ve daire sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılayacak yatay düzlemde konumlandırılmış 20 mağaza ve 2 kafe alanı yatırım potansiyeli sunuyor. Projede yatırımcılara home office seçenekleri de sunuluyor. Ticari ünitelerin yanı sıra 1+Tden 4+1'e kadar konutların bulunduğu projede fiyatlar 449 bin TL'den başlıyor. 


Vatan 


Geri Dön