28 / 03 / 2024

Dumankaya Horizon

Körfez GYO, Dumankaya Horizon'daki 4 daireyi geri aldı!

Dumankaya İnşaat, Körfez GYO'ya yapması gereken ödemeyi yapamadığı için vadesi geçen 3 milyon 709 bin 612 TL tutarındaki bedele karşılık, Köfez GYO, Dumankaya Horizon'daki bedeli 6 milyon 466 bin TL olan 4 adet daireyi geri aldı.

Dumankaya Horizon'da son daireler! Teslimler başladı!

Dumankaya İnşaat tarafından inşa edilen Horizon projesinde son daireler. 899 bin TL'den başlayan konut fiyatları 2 milyon 437 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Dumankaya Horizon'da teslimler başladı!

Dumankaya Horizon’da teslimler 27 Nisan’da başladı; Dumankaya İnşaat bu yıl, 1294 daireyi sahipleri ile buluşturacak. Yazıcı, “Ocak 2016 yılından bugüne 416 daire dairemizin teslimini tamamladık" dedi.

Dumankaya Horizon

Teslimlerin hemen yapıldığı Dumankaya Horizon projesinde 1+1 dairelerin satışları tamamlandı. Denize sıfır konumda yer alan Dumankaya Horizon projesi İstanbul Kartal sahilinde inşa edildi...

Horizon Rezidans Dumankaya satış fiyatları!

Horizon Rezidans Dumankaya satış fiyatları 785 bin 840 liradan başlıyor. Kartal sahilinde yükselen Dumankaya Horizon projesi bu yıl Nisan-Mayıs aylarında teslim edilecek...

Dumankaya Horizon projesi Kartal'a değer katıyor!

Kartal İstanbul’un en hızlı büyüyen ve yatırım vaadeden bölgesi olma yolunda hızla ilerliyor. Kentsel veya parsel dönüşüm altında ardı ardına projeler yükseliyor.

Dumankaya Horizon ödeme seçenekleri!

Dumankaya Horizon ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Arsa alanı 43 bin 689 metrekareden oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Kartal Horizon Residence fiyat listesi!

Kartal Horizon Residence fiyat listesi 2+1 dairelerde 785 bin 940 TL'den başlangıç gösteriliyor. Dumankaya Horizon projesinde 109 rezidans ve 22 mağaza yer alıyor...

Kartal Horizon Dumankaya satış ofisi!

Kartal Horizon Dumankaya satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dumankaya Horizon Residence'ta ev fiyatları 588 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Kartal Dumankaya Horizon iletişim!

Kartal Dumankaya Horizon iletişim numarası 0216 306 49 68 olarak belirlendi. Teslimleri hemen gerçekleşen projede banka kredisiyle 120 ay vade fırsatı sağlanıyor.

Dumankaya Horizon kampanyası için son gün 31 Aralık!

Dumankaya Horizon kampanyası için son gün 31 Aralık 2015. Fiyatların 588 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen konutlar bulunuyor.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Dumankaya Horizon: Şehrin merkezinde yalı dairesi, işte lüksün sahili!

Teslimleri hemen gerçekleşen "Dumankaya Horizon: Şehrin merkezinde yalı dairesi, işte lüksün sahili" sloganıyla tanıtılıyor. Projede 2+1 daire fiyatları 884 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Horizon Haberi

Dumankaya Horizon

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...