25 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat Fortune 500 Listesi'nde 256. sıraya yerleşti!

Dumankaya İnşaat Fortune 500 Listesi'nde 256. sıraya yerleşti!

Dumankaya İnşaat, finansal performansıyla 2012 yılında Fortune 500 Türkiye listesinde en hızlı yükselen 5 firma arasında yer aldı, Türkiye'nin en büyük inşaat ve taahhüt firmaları arasında ikinci konut geliştiricisi firma oldu...



Yenilik ve değişim Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, "2012 yılı İstanbul'a ve bulunduğu bölgeye fark katan yepyeni projelerimizi müşterilerimizle buluşturduğumuz, sektör olarak pek çok yenilik ve değişimi birlikte yaşadığımız bir yıl oldu. 2012 yılının ardından, 2013 yılma da başarılı bir giriş yaptık. Dumankaya ailesi olarak bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz tüm projelerde ortaya koyduğumuz enerjimizi 2013'e taşıyıp, yine büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz" dedi. 


Hedefi üst sıralar Büyümeye, yenilenmeye ve vizyoner projeler yapmaya devam edeceklerini belirten Dumankaya, "Çalışmalarımızın karşılığı olarak şeffaflık ve modern kurumsal yönetim ilkeleri doğrultusunda hazırlanan mali verilerimiz ile bugün Fortune 500 listesinde 256. sıraya yerleşmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Elde ettiğimiz bu başarılar ile birlikte kente kimlik katan yaşam alanları mottomuza uygun projelerle çıtayı biraz daha yükseğe çıkartarak müşterilerimize yeni yaşam alanları sağlayacağız" ifadesini kullandı. 


Sözcü Gazetesi


Geri Dön