16 / 04 / 2024

Dumankaya Miks ve Batışehir'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Dumankaya Miks ve Batışehir'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamınd ahayata geçirilen Dumankaya Miks projesinin ve Batışehir projesinin Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı!



Emlak Konut GYO'nun Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamınd ahayata geçirilen Dumankaya Miks projesinin ve Batışehir projesinin Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı!


Açıklama:

Şirketimiz projelerinden "İstanbul Küçükçekmece Halkalı 2.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Dumankaya Miks Projesi)" nde, 800 Ada 11 Parsel'de Bulunan B1, B2 ve C Bloklara ait İnşaat İşleri ile 800 Ada 11 Parsel'de Bulunan A, B ve B3 Bloklara ait İnşaat İşlerinin Kısmi Geçici Kabulü yapılmış olup "Kısmi Geçici Kabul Tutanağı" 29.09.2015 tarihinde onaylanmıştır.


Yine, Şirketimiz projelerinden "İstanbul Sultangazi Habipler Arsa Satışı Gelir Paylaşımı İşi (Batışehir Projesi)" nde, 1562 Ada 11 Parsel'de Bulunan K Bloklar ile Bu Bloklara ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin Kısmi Geçici Kabulü yapılmış olup "Kısmi Geçici Kabul Tutanağı" 30.09.2015 tarihinde onaylanmıştır.



Geri Dön