20 / 04 / 2024

"Dumankaya Mobil"de rota değişikliği


Mobil'in rotasında 1 hafta sürecek IMF toplantısı nedeni ile değişiklik yapıldı



Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, 1-8 Ekim arası İstanbul'da gerçekleşecek olan IMF ve Dünya Bankası toplantıları nedeni ile, yeni konsept aracı Dumankaya Mobil'in rotasında değişiklik yaptı. Bu nedenle, bugün gerçekleşmesi planlanan Taksim Meydanı ayağı yerine Cevahir Alışveriş Merkezi'nde Dumankaya Mobil ziyaretçilerini ağırlıyor. Ayrıca, 5-6 Ekim tarihleri arasında Beşiktaş Barbaros Meydanı ayağı yerine, Dumankaya Mobil, Bakırköy Capacity Alışveriş Merkezi önünde olacak. 

Dumankaya'nın yenilikçi yüzünü yansıtan ve farklı tasarımıyla dikkat çeken Dumankaya Mobil, 1 Ekim - 1 Kasım tarihleri arasında İstanbul'un farklı birçok noktasını gezerek Dumankaya'nın yenilikçi uygulamaları ve projelerini tanıtacak. İstanbul turu boyunca Cevahir Alışveriş Merkezi, Capacity Alışveriş Merkezi, CeBIT Bilişim Fuarı, Ataşehir Meydanı, Caddebostan Sahil Yolu, Kanyon, Optimum ve İçerenköy Carrefour AVM'leri bölgelerinde bulunarak Dumankaya projelerinin ve yenilikçi yaklaşımlarının tanıtımını gerçekleştirecek.

Dumankaya İKON ve Dumankaya Vizyon projelerinin de tanıtımının yapılacağı, 85 metrekare kapalı alana sahip Dumankaya Mobil'de ziyaretçiler için Dumankaya web sitesine açılan laptop'lar, İkon projesinin dokunmatik incelenmesini sağlayan touch screen ekran, Dumankaya İKON ve Vizyon tanıtım filmlerinin yayınlanacağı büyük ekran plazma TV bulunuyor. Aracın üst katında ise ziyaretçilere çay, kahve ikramı yapılacak bir de teras yer alıyor.


Geri Dön