28 / 03 / 2024

Dumankaya Ritim İstanbul ödeme!

Dumankaya Ritim İstanbul ödeme!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Ritim İstanbul

Dumankaya Ritim İstanbul ödeme planı kapsamında hem projedeki ödemelerle ilgili bilgiler hem de fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor



Dumankaya İnşaat'ın Maltepe'de hayata geçirdiği ve 853 konuttan meydana gelen projesi Dumankaya Ritim İstanbul, 35 bin 500 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Dumankaya  Ritim İstanbul  ödeme bilgileri haberimizde yer alıyor. 


Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe'de sadece konutlar değil 250 home ofis, 114 ofis ve 146 mağaza da yer alıyor. Toplam bağımsız bölüm sayısı 1.373 olan Dumankaya Ritim İstanbul Evleri Maltepe'de fiyatlar 31 Mayıs sonrası değişecek. 


Dumankaya Ritim İstanbul ödeme bilgisi kısmına geçmeden önce Dumankaya Ritim İstanbul fiyatlar kısmından bahsedelim...


 Dumankaya Ritim İstanbul ödeme!


Dumankaya Ritim İstanbul fiyat listesi kapsamında konut fiyatları 179 bin liradan başlıyor. Dumankaya Ritim İstanbul satılık daire fiyatları için en pahalı konut fiyatı 2 milyon 251 bin TL olarak belirlendi. 


Dumankaya Ritim İstanbul ödeme bilgisi şu şekilde;

Dumankaya Ritim İstanbul ödeme planı kapsamında peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Dumankaya Ritim İstanbul ödeme koşulları kapsamında banka kredili ödemelerde yüzde 5 indirim sağlanıyor. 


Dumankaya Ritim İstanbul ne zaman teslim?

Dumankaya Ritim İstanbul teslim tarihi Mayıs 2015 olarak belirlendi.

 

Dumankaya Ritim İstanbul iletişim

Telefon: 0 216 511 58 00

Web adresi: http://www.ritimistanbul.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön