26 / 04 / 2024

Dumankaya Zemin Etüt Mühendislik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dumankaya Zemin Etüt Mühendislik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dumankaya Zemin Etüt Mühendislik Sanayi Limited Şirketi, Yusuf Yağcı tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Ekim 'de Pendik, Yenişehir Mahallesi, Reyhan Caddesi 'nde kuruldu.



Dumankaya Zemin Etüt Mühendislik Sanayi Limited Şirketi, Yusuf Yağcı tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Pendik, Yenişehir Mahallesi, Reyhan Caddesi'nde kuruldu.


Dumankaya Zemin Etüt Mühendislik Sanayi Limited Şirketi iş konusu; A-) İnşaat ve zemin mühendisliği alanına giren her türlü etüt plan proje işleri bunlarla ilgili danışmanlık müşavirlik ve kontrollük hizmeti vermek jeolojik ve jeofizik araştırmalar yapmak. Her türlü iksa sistemleri,zemin ve temel güçlendirmeleri ve istinat yapıları yapmak bunlarla alakalı fore kazık mini kazık,zemin çivisi,zemin ejeksiyonları,sondaj ve benzeri imalatları yapmak. B-) Her türlü zemin etüt plan proje işleri için sondaj hizmeti vermek. Sondaj makinaları almak, satmak ve kiraya vermek. Sondaj hizmetinin verilebilmesi için gerekli hırdavat malzemeleri ve sarf malzemelerini almak. E-) Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir, Üçüncü şahıslar lehine ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket üçüncü şahıslar lehine kefalet verebilir, kefil olabilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir F-) Konusu ile ilgili sahalarda mümessillikler, distribütörlükler, bayilikler alabilir, verebilir, yurt içinde ve yurt dışında ajanslıklar ve bürolar tesis edebilir. Serbest bölgeler ve yurt dışında konusu ile ilgili şirket kurabilir şube açabilir. Yabancı gerçek ve tüzel kişilerden lisans, patent, know-how ihtira beratları alameti farika, marka, fikir ve benzeri hakları tesis etmek devir ve ferağ etmek , ikraz ve istikrarsız sözleşmeleri yapabilir. Yukarıda gösterilen muamelelerden başka ileride şirket için faydalı ve lüzumu görülecek başka işlere girişilmek istendiğinde işletme Türk Ticaret Kanunu?nun ilgili hükümlerine göre hareket eder.



Geri Dön