29 / 03 / 2024

Dumankaya'da tek kampanyada 8 fırsat bir arada!

Dumankaya'da tek kampanyada 8 fırsat bir arada!

Dumankaya, düzenlediği 8 Altın Fırsat Kampanyası ile sıfır faiz oranlarından  yüzde 5lik özel indirimlere, 6 ay taksit ertelemeden esnek ödeme tablosuna kadar  8 avantajın bir arada sunulduğu bir paket açıkladı



Dumankaya, düzenlediği 8 Altın Fırsat Kampanyası ile sıfır faiz oranlarından  yüzde 5lik özel indirimlere, 6 ay taksit ertelemeden esnek ödeme tablosuna kadar  8 avantajın bir arada sunulduğu bir paket açıkladı.

Dumankaya İnşaatın düzenlediği 8 Altın Fırsat kampanyası ile konut almanın önündeki engeller i kaldırdıklarını belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya, kampanyanın 6 proje için geçerli olduğunu dile getirdi. Modern, İkon, Flex Kurtköy, Dizayn , Cadde ve Adres Lobi projelerini kapsayan kampanya dahilinde özel indirimler  yapıldığını kaydeden Dumankaya, Peşinatsız ödeme, yüzde sıfır faiz ile 40 aya kadar taksitlendirme olanakları ve avantajlı ödeme tabloları  gibi birçok özel imkan bir araya topladık diye konuştu.

Kampanya ile peşin ya da konut kredisi kullanımında  yüzde 5 indirim imkanlarının yanı sıra konut kredisi kullanan tüketiciler peşinat ödemeden ev sahibi ol unabileceğini söyleyen Dumankaya, Ayrıca, Dumankaya Finansman Sistemi ile ödemesi 30 ya da 40 aya kadar kredi masrafı olmadan sıfır faiz avantajları bulunuyor. Kredi taksitlerinin ödemesinin 6 ay sonra başladığı kampanyanın yanı sıra  DD Mortgage ile yapılan işbirliği sayesinde evini satıp yeni ev alacaklara yönelik yeni bir hizmet geliştirildi diye konuştu.

Süper Takas adı verilen bu yeni hizmet ile birlikte Dumankayadan konut almak isteyenler in mevcut evlerinin satılmasını bekleme lerine gerek kalmadığını ifade eden Dumankaya, DD Mortgagea gele nler evlerini değerlendirip Dumankaya projelerinden diledikleri konuta sahip olabiliyorlar dedi.

Ödemelerde avantajlı ve esnek ödeme planları nın bulunduğun belirten Dumankaya, tüketiciler in diledikleri zaman ara ödemeler yaparak  taksitleri gelirlerine uygun hale  getirebileceklerini ve sık ödeyerek daha az faiz ödeme kolaylı ğından yararlanabileceklerini söyledi.

Dumankayadan 8 fırsat:
1.  Peşin veya konut kredili alımlarda yüzde 5 indirim imkanı
2.  Dumankaya Finansman Sistemi ile masrafsız 30-40 aya kadar sıfır faiz fırsatı ve sabit taksit
3.  Banka Konut Kredili alımlarda sıfır peşinat imkanı
4. DD Mortgage'ın Süper Takas kredisi
5. İlk  6 ay taksit ödeme
6. Artan taks itli kredi geri ödeme seçeneği
7. Azalan faiz imkanı 
8. Esnek ödeme planı


Geri Dön