18 / 04 / 2024

Dumankaya'dan yeni proje: Dumankaya Adres Sancaktepe!

Dumankaya'dan yeni proje: Dumankaya Adres Sancaktepe!

Dumankaya, çok kazandıran Adres projelerine yenilerini eklemeye devam ediyor. İstanbul’un prestijli yaşam alanı olarak öne çıkan semtlerinden Sancaktepe’de hayata geçirilecek proje ile yeni bir yatırım fırsatı sunuluyor.



Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, çok kazandıran Adres projelerine yenilerini ekleyerek yine yatırımcılara kazandıran fırsatlar sunmaya devam ediyor.


Ayrıcalıklı tasarımı ve konforu bir arada daire sahiplerinin hizmetine sunan Dumankaya’nın yeni projesi Sancaktepe’de Adres konseptiyle hayata geçiyor. Ön talep toplanmaya başlayan proje, yatırımcılara Adres projelerinin özgün ayrıcalığı, yatırım fırsatını avantaja çevirme imkânı sunuyor. 

Projeden ilk konut alanların fiyat açısından avantajlı olacağını vurgulayan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, projenin ayrıcalıkları ve Sancaktepe’nin gelişen çehresi ile yatırımcılara kârlı bir fırsat sunduklarının altını çiziyor. 


Barış Dumankaya sözlerine şöyle devam etti: “Sancaktepe yapımı devam eden metronun 2015 yılı son çeyreğinde açılması ve 4.100 yatak kapasiteli ve 15.000 personelin çalışması planlanan Avrupa’nın en büyük şehir hastanesinin inşaatının tamamlanması ile birlikte İstanbul’un yeni cazibe merkezlerinden biri haline gelecek. Bu sebeple Tuzla-Aydınlı’da gerçekleştirdiğimiz ve kısa sürede çok değerlenen ve kazandıran “Adres” projelerine yenilerini eklemeye devam ediyoruz. İlk temelin 2008 yılında atılmasının ardından hızla değerlenen ve yatırımcılar tarafından büyük ilgi gören Adres projeleri hızla büyüdü. Gelen yoğun talebi karşılamak adına Adres projelerini büyütme kararı aldık ve şimdi de yatırımcılarımızı istanbul’un prestijli projeleri ile öne çıkan Sancaktepe semtinde Adres projesi ile buluşturuyoruz.”


2008 yılı sonu ile 2011 yılları arasında, sadece 3 yıl gibi kısa bir sürede Adres Projelerinde yer alan konutlar %100 oranında değer kazandı. 2008 yılından bu yana 10 etapta 2.500 adet konutun çok kısa sürede satıldığı Dumankaya Adres Projeleri, hem çok kazanmak isteyen yatırımcıların hem de ulaşılabilir fiyatla ev sahibi olmak isteyen ailelere fırsatlar sunuyor. 

 

Ulaşım olanakları, sunduğu ayrıcalıklar, avantajlar ve fırsatlar ile Adres projesinde ev sahibi olmak için http://www.dumankaya.com/adres-sancaktepe/ontalep.aspx



Geri Dön