25 / 04 / 2024

Dumankaya'ya tanıdığını getiren kazanıyor! Son gün 31 Aralık!

Dumankaya'ya tanıdığını getiren kazanıyor! Son gün 31 Aralık!

Tanıdıklarınız Dumankaya Satış Ofisleri'ni ziyaret ettiğinde size anında 15 puan ve Dumankaya projelerinden konut satın aldığında ise her 10 bin TL için 30 puan kazandırıyor. Referans Sistemi'ndeki puanlarla hediye sahibi oluyorsunuz






Her referans puan, Her puan armağan!

• Referans Puan Sistemi puan katsayılarında ve ödül alternatiflerinde yapılan artış ile şimdi daha çok puan kazanacak ve puanlarınızla çok özel armağanlar alacaksınız. Dumankaya İnşaat’da daire sahibi olun ya da olmayın yapmanız gereken sadece tanıdıklarınızı Dumankaya Ailesi ile tanıştırmak.


Referans Puan Sistemi nasıl işliyor?

• Dumankaya Proje Tanıtım ve Deneyim Merkezine yönlendireceğiniz her referans ilgilendiği proje hakkında satış danışmanlarından bilgi alması durumunda size 15 puan kazandırıyor. Ayrıca, Dumankaya İnşaat projelerinden referansınız ile konut alınması ve alınan konutun satış sözleşmesinin yapılması durumunda her 10.000 TL ciro için 15 puan sizin oluyor. Referansınız ile satış ofisini aynı anda ziyaret eden birden fazla tanıdığınız için tek ziyaret puanı kazanırken, satış gerçekleşmesi durumunda her bir tanıdığınız için ayrı ayrı puan kazanabilirsiniz.


2. El Konut Satış Ve Kiralama İşlemlerinde Referans Puan Sistemi

Dumankaya İnşaat'tan benzersiz bir yenilik daha. Referans Puan Sistemi, 1 Mayıs 2012 tarihi itibariyle 2. el konut satış ve kiralama işlemlerinde de geçerli olacak. Her kiralama işlemi için 25 puan, Dumankaya İnşaat projelerinden referansınız ile 2. el konut alınması ve alınan konutun tapu devrinin yapılması durumunda her 10.000 TL ciro için 10 puan sizin oluyor. Detaylı bilgi için www.evaramayason.com


Hedef 31 Aralık 2012'e kadar çok puan toplamak, değerli hediyeler kazanmak!


• 31.12.2012 tarihine kadar en az 1 tanıdığınıza veya yakınınıza referans olun, Dumankaya Proje Tanıtım ve Deneyim Merkezimize ziyaret etmesini sağlayın, kazanacağınız puanlar ile hediye kategorinizi belirleyin. 01.08.2011 tarihi itibariyle Dumankaya İnşaat satış ofislerine yeni bir referans ziyareti gerçekleştirmeyen ve puanını aktif hale getirmeyen kişiler için geçerlidir.


Hediye Seçenekleri

• Dumankaya Referans Puan Sistemi'nde, 13 puan aralığı ve her puan aralığında 3 farklı hediye kategorisi bulunmaktadır. Sistemde 15 puana Athletic-o 1 Aylık Üyelik Paketi, DNR 60 TL Hediye Çeki veya Zincir Restaurantlar 60 TL Yemek Çeki gibi fırsatlardan birini seçebilirken, farklı puan aralıklarında Apple Store'dan, Vakko'ya, Ariş Pırlanta'dan Dumankaya 3 D Dizayn'a kadar birbirinden farklı ve cazip hediye çekleri kazanma şansı bulunmaktadır. Ayrıca 4000 ve üzeri puan toplayan referans sahipleri ise otomobil sahibi oluyor. Tüm puan ve karşılığı olan hediyeler hakkında detaylı bilgi için tıklayın.


Kampanya Koşulları

31 Aralık 2012 tarihine kadar en az 1 yeni referansınızın Dumankaya Proje Tanıtım ve Deneyim Merkezini ziyaret etmesi şartı ile mevcut puanınız ve yeni kazanacağınız puanlarınız aktif olacak ve kullanmaya hak kazanacaksınız. Referansınız ile Dumankaya projelerinden satın alınan evin cirosu üzerinden kazandığınız puan, satış sözleşmesi yapıldığında aktif olacak ve kullanmaya hak kazanacaksınız. Kampanya kapsamında kazanılan puanlar, 01.01.2013 itibariyle Dumankaya tarafından hesaplanacak ve 2013 yılının ilk çeyreğinde sahiplerine teslim edilecektir. Şimdi siz de referansınız ile yakınlarınıza / tanıdıklarınıza / arkadaşlarınıza kazançlı bir yatırımın kapılarını açın, birbirinden şık hediyeler kazanın...

Referans olan kişi satış ofisine yönlendirdiği 5 yakını/tanıdığı için ziyaret referans puanı kazanırken, 6. ve daha sonra yönlendireceği kişiler daire alımı yapmaması durumunda, daire alımı gerçekleşene kadar getirilen kişiler için ziyaret referans puan kazanılamaz.


Dumankaya Referans Sistemi'nde Nasıl Kazanırım?

• Dumankaya Proje Tanıtım ve Deneyim Merkezine yönlendireceğiniz her referans size 15 puan kazandırıyor.

* Referans olduğunuz yakınınız veya tanıdığınızın Dumankaya Proje Tanıtım ve Deneyim Merkezini ziyaret etmesi, ilgilendiği proje hakkında satış danışmanlarından bilgi alması durumunda 15 puan kazanacaksınız.

• Ayrıca, Dumankaya İnşaat projelerinden referansınız ile konut satın alınması ve alınan konutun satış sözleşmesinin yapılması durumunda her 10.000 TL ciro için 15 puan sizin oluyor.

* Ciro üzerinden kazanılan puanlar satış sözleşme yapıldığında aktif olacaktır ve kullanılmaya hak kazanılacaktır.


Dumankaya Referans'ın genel şartları:


Sisteme giriş yapan müşteri, kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

Sisteme giriş yapan müşteri Dumankaya ya da Pusula'nın gerek referans puan sistemi kampanyası gerekse diğer kampanyaları hakkında, Dumankaya'ya bildirdiği iletişim numaralarına ya da e-mail adresine bilgilendirme yapılmasını kabul ettiğini, bilgilendirme almak istemiyorsa 444 7 222 no.lu telefonu arayarak bilgilendirme almak istemediğini beyan edebileceğini beyan, kabul ve taahhüt eder.

Sisteme giriş yapan müşteri, kullanıcı adı ve şifresinin güvenliğinin sağlanmasından bizzat sorumludur. Farklı kullanıcılar tarafından aynı kullanıcı adı ve şifreyle sisteme giriş yapıldığının anlaşılması durumunda, Dumankaya verdiği ödülü iade alma ya da ödülü vermeme hakkına sahiptir.

Kampanya koşullarını gerçekleştirmemesine rağmen gerçekleştirmiş gibi kendisine puan ya da ödül verilmesine sebep olan müşteriden puanlar, ödüller geri alınacaktır.

Referans puanların belirlenmesinde kullanılan CRM başta olmak üzere sistemden ve bilgisayar programlarından kaynaklanan hatalardan Dumankaya sorumlu değildir.


Referans puan sisteminin şartları:

Referans ödül sisteminden faydalanmak için en az 15 ve üzeri puana sahip olmak gerekmektedir.

15 referans puan kazanılabilmesi için, referans olunun müşterinin Dumankaya konut satış ofislerinden herhangi birini ziyaret etmesi ve ilgilendiği proje hakkında satış danışmanlarından bilgi alması gerekmektedir. Telefon ile verilen referanslar üzerinden puan kazanılmamaktadır. Bir kişinin referansı ile birden fazla kişi aynı zamanda aynı satış ofisine geldiği takdirde bu kişiler için ayrı ayrı form doldurulacak olmakla birlikte, sayıları kaç olursa olsun bir kişi kabul edilecek ve müşteriye sadece 15 referans puan verilecektir. Bu kişiler, daire alımı gerçekleştirdikleri takdirde, daire alan kişi için doldurulan form aktif hale gelecek ve referans olan kişiye alınan daire karşılığı referans puan kazandıracaktır.

Referans olan kişi satış ofisine yönlendirdiği 5 yakını/tanıdığı için ziyaret referans puanı kazanırken, 6. ve daha sonra yönlendireceği kişiler daire alımı yapmaması durumunda, daire alımı gerçekleşene kadar getirilen kişiler için ziyaret referans puan kazanılamaz.

Ciro üzerinden kazanılan referans puanın aktif hale gelebilmesi için, referans olunan kişinin Dumankaya'dan satın aldığı daireye ilişkin Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Mal Satış Vaadi ve İnşaat Yapım Sözleşmesini Noter aracılığıyla imzalamış olması gerekir.

Aracı kurumlar vasıtası ile yapılan satışlar üzerinden puan kazanılamamaktadır. Bu tür satışlar sistem kapsamında değildir.

Referans sistemine son katılım tarihi 31.12.2012'dir.

31.12.2012 tarihine kadar en az 1 yeni referansın satış ofislerini ziyaret etmesi koşulu ile kazanacağınız puanlar ve mevcut puanlarınız aktif olacak ve kullanmaya hak kazanacaksınız. *(01.08.2011 tarihi itibariyle Dumankaya İnşaat satış ofislerine yeni bir referans ziyareti gerçekleştirmeyen ve puanını aktif hale getirmeyen kişiler için geçerlidir.)

Sistemin kötüye kullanımını engellemek amacıyla, referans olunan kişinin, sadece referans olan kişiye referans puan kazandırmak amacıyla satış ofisine geldiğinin ve Dumankaya projeleri hakkında bilgi edinmek ve daire satın almak gibi bir niyeti olmadığının satış temsilcisi tarafından tutulan bir tutanakla tespit edileceği durumlarda, referans puan verilmez. Referans olunan kişinin kötü niyetli olup olmadığını değerlendirme yetkisi Dumankaya’ya aittir. Müşteri ve referans olunan kişi bu hususu bildiğini ve kabul ettiğini beyan, kabul ve taahhüt eder. Örneğin referans olunan kişinin, projeyi tanıtan satış temsilcisine karşı ilgisiz tavırları, anlatılanları dinlememesi, satış ofisinde çok kısa bir vakit geçirmesi v.s. kötü niyet olarak kabul edilecektir.

Dumankaya, kampanya kapsamında vereceği ödüllerin marka ve modellerini tek taraflı olarak belirleme hakkına sahiptir.

Dumankaya'nın referans puana karşılık gelen ödülleri, muadilleri ile değiştirme hakkı saklıdır.

Birden fazla ödüle karşılık gelen referans puanı elde eden müşteri, yalnızca bir ödül kazanma hakkına sahiptir.

Dumankaya Referans Puan Sistemi koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Referans Puan Sisteminin amacı dışında kullanılması durumunda Dumankaya İnşaat puanlandırma ve değerlendirme hususunda inisiyatif sahibidir.

Referans Puan sistemini kendi kişisel amaçları doğrultusunda kullanmaya çalışan kişiler tespit edildiği durumda sistemi dışında bırakılır ve mevcut puanlarını kullanma hakkı kendisinden alınır.

Dumankaya referans puan sisteminden kazanılan hediyelerin dağıtımı için düzenlenecek ödül töreninde çekilen fotoğraflar, ödül kazananların isimleri ve kazandıkları ödülleri açıklama, yazılı ve görsel basında kullanma hakkını saklı tutar.


http://www.referanspuan.com

444 7 222


Geri Dön