23 / 04 / 2024

Dünyanın en büyük Bitcoin konferansına katılım yarı yarıya düştü

Dünyanın en büyük Bitcoin konferansına katılım yarı yarıya düştü

Geçen yıl 35.000 olan Bitcoin 2023 etkinliğine yaklaşık 15.000 katılımcı bekleniyor - muhtemelen "kripto kışı" olarak bilinen gerilemenin bir sonucu. ABD başkan adayı Robert F. Kennedy Jr. da planlanan konuşmacılar arasında yer alıyor.



Bitcoin sadıkları, ABD başkan adayı Robert F. Kennedy ve yazar Michael Lewis de dahil olmak üzere konuşmacıların yer alacağı bir endüstri konferansı için Miami Beach'e üst üste üçüncü yıl boyunca hac ziyareti yapıyor.

Konferansın organizatörleri, Bitcoin 2023, Perşembe günü başlayan ve Cumartesi gecesi özel bir parti sonrası ile sona eren konferansı "dünyanın en büyük Bitcoin toplantısı" olarak adlandırıyor. Genel giriş bileti 999$'dır ve "Resmi Ağ Uygulaması"na özel erişimi olan "Endüstri Kartı" 2.299$'dır.

Dünyanın en büyük Bitcoin konferansına katılım yarı yarıya düştü

Konferansın web sitesine göre geçen yıl 35.000'den fazla kişi katıldı. Konuşmacılar arasında tenis efsanesi Serena Williams, tartışmalı psikolog Jordan Peterson ve MicroStrategy (MSTR) kurucu ortağı Michael Saylor yer aldı.

Bu yıl, web sitesi , baskın kripto para biriminin yaklaşık 15.000 adanmışının – muhtemelen kripto kışının bir belirtisi olan geçen yılın yarısından azı – ABD başkan adayları Kennedy ve Vivek Ramaswamy'yi dinlemek için Miami Beach Kongre Merkezi'ne ineceğini söylüyor. Lewis ve Temsilciler Meclisi Mali Hizmetler Komitesi'ne başkanlık eden Kuzey Karolina Cumhuriyetçi ABD Temsilcisi Patrick McHenry ile birlikte.

Dünyanın en büyük Bitcoin konferansına katılım yarı yarıya düştü


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön