19 / 04 / 2024

Dünyanın sanal doları Tether'deki panik kripto paraları korkuttu! Neler oluyor?

Dünyanın sanal doları Tether'deki panik kripto paraları korkuttu! Neler oluyor?

Kripto paralarda güç gittikçe azalıyor. Bitcoin yerinde saymaya devam ediyor ve güç toplamakta zorlanıyor. Şimdi ise piyasaların gözü dünyanın sanl doları olarak bilinen Tether'e çevrildi. Tether'de yaşanan son dakika düşüşleri piyasaları korkuttu. Neler oluyor? 



TETHER'DE PANİK ORTAMI

Dünyanın sanal parası olarak görülen Tether'de panik ortamı var. Terra UST stabilkoinin tamamen değersiz hale gelmesi en popüler stabilkoin olan Tether'de panik ortamı oluşturdu. Parasını Tether'e yatıranlar dolara dönmeyi düşünmesi Tehter'de büyük bir depremin olacağı anlamına geliyor. Bu durumun gerçekleşmesi halinde milyonlarca tether tuzla buz olacak. Milyonları bu sebeplerden dolayı korku sardı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön