28 / 03 / 2024

kripto paralar ne zaman yükselir

kripto paralar ne zaman yükselir

Kripto paralarda güç gittikçe azalıyor. Bitcoin yerinde saymaya devam ediyor ve güç toplamakta zorlanıyor. Şimdi ise piyasaların gözü dünyanın sanl doları olarak bilinen Tether'e çevrildi. Tether'de yaşanan son dakika düşüşleri piyasaları korkuttu. Neler oluyor? 

Almanya'da ev sahipliği oranı düştü, altın alımları azaldı! Zengin ülkenin fakir halkı Almanlar paraları ne yapıyor?

Almanya'da konut krizi sorunu büyüyor. Konut ve kira fiyatlarının yüksek seviyelere ulaştığı Almanya'daki halkın ev sahipliği azalırken, altın gibi kıymetli varlıkların da alımlarında gerileme oldu. Peki Almanlar paraları ne yapıyor? 

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Kripto para borsasında neler oluyor? Hemen bakın!

Bitcoin'in (BTC) 30 bin dolara yakın fiyatlamasıyla birlikte volatilite kazanan altcoin piyasasında hangi kripto paralar öne çıktı? 8 yıl önce 2 bin ETH alan balina yatırımcı 3,2 milyon dolar kazandı.

Piyasalar gözünü Fed’e çevrildi! Altın, dolar ve kripto paraların yönü yeniden şekillenecek...

Piyasaların geleceğini etkileyen ABD Merkez Bankası (Fed) kararı merakla bekleniyor. Fed kararı altın, dolar ve kripto paraların yönünü belirleyecek. İşte detaylar...

Kripto paralar ne durumda? Kripto para piyasasında düşüş mü yaşanıyor?

Kripto para düşüş yaşamaktan kurtulamıyor. Kasım 2021 tarihinden beri düşüş yaşamaktan kurtulamıyor. Umutlar tükeniyor.

Kripto paralar yükseliş için Fed’den gelecek haberleri bekliyor!

Kripto paralarda iç açıcı günler yaşanmıyor. Düşük likidite ve ABD’deki düzenleyicilerin baskılarıyla karşı karşıya kalan kripto paralar dipten dönüş için Fed’den faiz artışlarını sona erdireceğine ilişkin kuvvetli işaret arıyor.

Kripto paralar dipten çıkmak için işaret arayışında! Bitcoin'de son durum ne? 

Düşük likidite ve ABD’deki düzenleyicilerin baskılarıyla karşı karşıya kalan kripto paralar dipten dönüş için Fed’den faiz artışlarını durduracağı ile ilgili kuvvetli işaret arayışında. 

Mart ayına kripto paralar damgasını vurdu! Bir ayda Bitcoin yüzde 50, Ethereum yüzde 34 prim yaptı!

Küresel piyasalarda oldukça hareketli bir ayı geride bırakırken, mart ayında kripto paralar da rekor üzerine rekor kırdı. Bitcoin bir ayda yüzde 50 civarında artış gösterirken, Ethereum ise yüzde 34 oranında prim yaptı.

Evde bakım parasında son dakika! Evde bakım paraları ne zaman yatırılacak? Bu tarihte hemen çekebilirsiniz!

Evde bakım parasında son dakika... Evde bakım paraları ne zaman yatırılacak? Bu tarihte hemen çekebilirsiniz...

Şubat ayında en fazla kazandıran yatırım aracı kripto paralar oldu

Şubat ayı küresel piyasalardaki belirsizlikler ile geçti. ABD Merkez Bankası Fed’in yüksek enflasyon endişesi nedeniyle faiz artırımlarına devam edeceği beklentisi pay piyasalarını ve altını olumsuz yönde etkilerken, kripto paralar kazandırdı.

Şubat ayı sosyal yardım paraları ne zaman yatacak? Şubat ayı aile destek parası ne kadar oldu?

Aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağı merakla sorgulanıyor. Peki Şubat ayı sosyal yardım paraları ne zaman yatacak? İşte detaylar!

Bitcoin birden neden düştü? Kripto paralar çakılıyor!

Bitcoin'de (BTC) geçtiğimiz saatlerde yaşanan düşüşün nedeni ne? İşte kripto paraların değer kaybının arkasında yatan çok gizli neden!

Kripto para yatırımcıları dikkat! Kripto paralar neden yükseliyor?

Her gün giderek artan takipçi sayısı ile kripto para piyasası gündemden düşmüyor. Peki kripto paralar neden yükseliyor?

Kripto paraların yönü belli oldu! Kripto piyasasında neler oluyor? İşte öne çıkan gelişmeler!

Kripto paraların yönü belli oldu! Kripto piyasasında neler oluyor? Kripto para piyasasında neler olduğuna dair gelişmeleri derledik. Kriptonun yönü nereye gidecek. İşte detaylar…  

kripto paralar ne zaman yükselir Haberi

kripto paralar ne zaman yükselir

Kripto paralarda kayıplar gittikçe artıyor. Küresel piyasalar enflasyon pronlemleri ile mücadele etmeye devam ediyor. Fed enflasyon oranlarının düşene kadar faiz artırcağını söyledi. Piyasalar gelen bu açıklama ile yön arayışına girdi. ABD borsasında kayıplar yaşandı. 

  

KRİPTO PARALARI KORKU SARDI 

Fed'in faiz artırma kararı kripto paralara olan güvenin yerle bir olmasına neden oldu. Krip paralar gittikçe değer kaybediyor.

TETHER'DE PANİK ORTAMI

Dünyanın sanal parası olarak görülen Tether'de panik ortamı var. Terra UST stabilkoinin tamamen değersiz hale gelmesi en popüler stabilkoin olan Tether'de panik ortamı oluşturdu. Parasını Tether'e yatıranlar dolara dönmeyi düşünmesi Tehter'de büyük bir depremin olacağı anlamına geliyor. Bu durumun gerçekleşmesi halinde milyonlarca tether tuzla buz olacak. Milyonları bu sebeplerden dolayı korku...