20 / 04 / 2024

Tether coin

Tether coin

Kripto paralarda güç gittikçe azalıyor. Bitcoin yerinde saymaya devam ediyor ve güç toplamakta zorlanıyor. Şimdi ise piyasaların gözü dünyanın sanl doları olarak bilinen Tether'e çevrildi. Tether'de yaşanan son dakika düşüşleri piyasaları korkuttu. Neler oluyor? 

Kripto para piyasasında neler oluyor? Hangi coin’ler değer kazandı, hangileri kaybetti? Hemen bakın!

Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük kripto parası Bitcoin (BTC) son 24 saatte 0,78 oranında değer kazanarak 35,253 dolardan işlem görmeye başladı. Ethereum (ETH) yüzde 0,92 değer kaybetti.

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Son dakika gelişmeleri için hemen bakın!

Bitcoin'in (BTC) 34 bin 300 dolar civarında işlem görmesiyle giderek güçlenen altcoin piyasasında BitTorrent (BTT) 24 saatte yüzde 21,08 oranında artış gösterdi. GALA yüzde 4,82 ile en fazla değer kaybeden coin oldu.

Bitcoin’in yükselişi devam edecek mi? Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Hemen bakın!

Bitcoin’in (BTC) 34 bin dolar civarında işlem görmesiyle beraber altcoin piyasasında da canlanma yaşanıyor. İşte fiyatları artan ve düşen coin’ler.

Coin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Coin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Kuruağaç tarafından kuruldu.

Altın fiyatlarında yükseliş sürecek! İşte altına yatırım yapmanın en kolay yolu!

Dünya genelinde değişen makro ekonomik koşullar nedeniyle altın cazip bir yatırım aracı olarak ön planda. Altın fiyatlarındaki yükseliş beklentisi devam ederken, Tether Gold da fiziki altın tasarrufuna kıyasla yatırımcılara çeşitli avantajlar sunuyor.

Bitcoin'den büyük atak! 31 bin dolar seviyesinde geziniyor...

FED Başkanı Powell’ın Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi’nde gerçekleştirdiği konuşmanın ardından lider coin atağa geçti. Bu kapsamda Bitcoin bir haftada yüzde 22 artışla 30.800 dolar seviyesini test etti.

Tether piyasa değeri yükselişte! Resmen tüm zamanların altın çağında!

Tether, dünya çapında yatırımcılara finansal bağımsızlık sağlama misyonunda büyük bir adım attı. Tether'in stabil kripto para birimi olan USD₮, tarihindeki en yüksek değere ulaşarak yeni bir zirve yaptı.

Deprem yardımı için kripto para cüzdanları oluşturuldu! BtcTurk'ten son dakika açıklaması!

BtcTurk tarafından, AFAD, Hayata Destek, Kızılay, Tider ve TOG’a, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Tether (USDT) cinsinden kripto para yardımlarını kabul edebilmeleri amacıyla yardım cüzdanları oluşturulup teslim edildiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Kripto para piyasası için müjde!

Kripto para piyasası için Japonya'da müjde geldi! Japonya kripto para borsalarının coin listelemelerini daha kolay hale getireceklerini bildirdi.

Coin yatırımcılarına müjde! Binance kurtarma planını duyurdu!

BTC'de son günlerde büyük bir çakılma yaşanırken, Binance CEO'su Changpeng Zhao'nun kripto projelerini bir kurtarma fonu ile destekleyeceğini açıklamasıyla yüzde 5'lik bir yükseliş gerçekleşti.

Türk kripto parası dünya piyasasına giriyor!

Tamamen yerli yazılımcılar tarafından üretilen Türk kripto para birimi ABG coin’in yüzde 60’ıDubai’nin kurucu ailelerinden El Maktum ailesinin sahibi olduğu Centurion & Co Dubai – UAE satıldı. Şirketi Türk coinin dünya piyasasına sunmaya hazırlanıyor.

FED kararı öncesi İslam Memiş'ten çok konuşulacak 'altın' yorumu

FED'in faiz kararı öncesi dolar ve kripto coin borsasında büyük dalgalanmalar yaşanırken İslam Memiş'ten altının gidişatına ilişkin çok önemli değerlendirmeler geldi.

100 milyar dolar buhar oldu gitti! Şimdi ne olacak?

Geride kalan haftalarda 25 bin doları yoklayan fakat burada kalıcılık yakalayaman lider coin yeniden düşüş yönlü harekete yönelmişti. Cuma günü ise kripto para piyasasında satışlar hız kazandı. 

Tether coin Haberi

Tether coin

Kripto paralarda kayıplar gittikçe artıyor. Küresel piyasalar enflasyon pronlemleri ile mücadele etmeye devam ediyor. Fed enflasyon oranlarının düşene kadar faiz artırcağını söyledi. Piyasalar gelen bu açıklama ile yön arayışına girdi. ABD borsasında kayıplar yaşandı. 

  

KRİPTO PARALARI KORKU SARDI 

Fed'in faiz artırma kararı kripto paralara olan güvenin yerle bir olmasına neden oldu. Krip paralar gittikçe değer kaybediyor.

TETHER'DE PANİK ORTAMI

Dünyanın sanal parası olarak görülen Tether'de panik ortamı var. Terra UST stabilkoinin tamamen değersiz hale gelmesi en popüler stabilkoin olan Tether'de panik ortamı oluşturdu. Parasını Tether'e yatıranlar dolara dönmeyi düşünmesi Tehter'de büyük bir depremin olacağı anlamına geliyor. Bu durumun gerçekleşmesi halinde milyonlarca tether tuzla buz olacak. Milyonları bu sebeplerden dolayı korku...