26 / 04 / 2024

Tether piyasa değeri yükselişte! Resmen tüm zamanların altın çağında!

Tether piyasa değeri yükselişte! Resmen tüm zamanların altın çağında!

Tether, dünya çapında yatırımcılara finansal bağımsızlık sağlama misyonunda büyük bir adım attı. Tether'in stabil kripto para birimi olan USD₮, tarihindeki en yüksek değere ulaşarak yeni bir zirve yaptı.



Tether, blockchain teknolojisini kullanarak stablecoin'i ile pazarda büyük bir etki yaratıyor. İşlettiği tether.to platformu sayesinde Mayıs 2022'deki rekor seviye olan 83,2 milyar doları geride bıraktı. Tether CTO'su Paolo Ardoino bu konuya dair açıklama yaparak Bitcoin yatırımcılarına önemli bilgiler sundu.

“Tether, bankası olmayan kullanıcılar için güvenlidir”

Tether CTO'su Paolo Ardoino'nun bu konudaki düşünceleri oldukça önemliydi. Ardoino, "Şu anda kaydedilen bu rakamlar, bireylerin finansal bağımsızlığa ne kadar önem verdiğini ve bu özgürlüğe erişim sağlandığında onu aktif biçimde kullanacaklarını açıkça ortaya koyuyor." dedi. Ardoino, Tether'in önemini vurgulayarak; "Tether token'ları, bankası olmayan kullanıcılara emniyetli bir liman sağlar. Bu, gelişmekte olan piyasalardaki yatırımcıların, ulusal para birimlerinde yaşanan değer kaybına rağmen alım güçlerini korumalarına yardımcı olur." şeklinde konuştu.

Tether, kullanıcılarına hızlı ve ekonomik bir biçimde işlem gerçekleştirme imkânı sunuyor

Tether, stabilcoin alanında öncü konumunu sürdürüyor. Ekim 2014'te piyasaya sürülen ve USD₮ olarak bilinen Tether stablecoin'i, diğer tüm seçenekleri geride bırakarak en popüler kripto para birimi olmayı başardı. Dijital para biriminin anlık küresel işlem avantajlarını, geleneksel para biriminin istikrarı ile birleştiren Tether; kullanıcılarına şeffaflık ve uyumluluk taahhüdü verirken, hızlı ve düşük maliyetli bir işlem süreci sunuyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön