18 / 04 / 2024

Duru Beytepe'de Son‘BAHAR’ kampanyası!

Duru Beytepe'de Son‘BAHAR’ kampanyası!

Firma: Tona Yapı - Safe İnşaat

Proje: Duru Beytepe

Tona Yapı ve Safe İnşaat İcra Kurulu Başkanı İhan Erdal, kefilsiz ve bankasız firma bünyesinde ödeme planı oluşturulmasının alıcı için çok önemli ve kaçmaz bir fırsat olduğu söyledi..



Tona Yapı ve Safe İnşaat İcra Kurulu Başkanı İhan Erdal, hayata geçirilen kampanyalar konutta sonbahar fırsatının kaçırılmaması gerektiğinin altını çizdi.

Duru Beytepe de Son‘BAHAR’ kampanyası!

“Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyası ile hayata geçen yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat, 10 yıl vade, 0.98 vade farkı uygulamasının konut piyasasına hareket getirdiğini belirten İlhan Erdal “Konut sektöründe yeni kampanya ile birlikte satışların arttığını görüyoruz. Bu grafiği izlediğimizde sezonun gayet başarılı geçeceğini ümit ediyoruz. İnsanlar alım kararlarını oldukça ertelediler ve şu anda da konut alımı için gerçekten çok avantajlı ve fırsatlı bir dönem. İnşaat maliyetleri gerek kur farkından kaynaklı gerek ham madde ve girdilerin artışlarından kaynaklı yaklaşık olarak yüzde 40 boyutunda artmış vaziyette. Ancak sektör hali hazırda bunu fiyatlandırmadı. Satış fiyatlarına da bunu düşük oranda yansıttı. Hatta hiç yansıtmadı diyebiliriz. O anlamda uygun fiyat noktasından bakıldığında fırsat dönemi dememiz mümkün” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yapmış olduğu kampanyanın alıcı için oldukça avantajlı olduğuna da vurgu yapan İlhan Erdal sözlerine şunları ekledi: “Banka kredisi faiz oranlarının 1,69’dan başlayıp ,2.20 ye kadar gittiği dönemde 0.98 vade farkıyla kefilsiz ve bankasız firma bünyesinde ödeme planı oluşturulması alıcı için çok önemli ve kaçmaz bir fırsat.”

Bizim Bahçenin Çocukları

47 bin 276 metrekarelik arazi üzerinde hayata geçen Duru Beytepe, eşsiz lokasyonu ve sosyal alanları yer alıyor. Toplam 484 daireden meydana gelen proje, bünyesinde barındırdığı çocuk oyun alanları, sosyal yaşam alanları ve sağlıklı yaşam alanları ile keyifli bir ortam sunuyor. 2+1’den 5+1’e kadar olan konut seçenekleri ile modern yaşamın yansımalarının detaylandırıldığı proje, aynı zamanda doğanın huzur veren yapısı ile birlikte vatandaşların ilgisine sunuluyor. 

Açık ve kapalı spor alanları seçeneği sunulan proje, Beytepe, basketboldan futbola, tenisten bisiklet parkuruna kadar birçok olanağı da konut sahipleri ile buluşturuyor.


 


projeye sor



Geri Dön