20 / 04 / 2024

Düşler Vadisi Riva 3. Etap ön talep topluyor!

Düşler Vadisi Riva 3. Etap ön talep topluyor!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinin 3. Etabı ön talep topluyor. İşte detaylar...




EMTİALARDAKİ ARTIŞLAR PROJEYE YANSIMADI

 

Yaptığı açıklamada inşaat malzemelerinde yüzde 100’ün üzerinde seyreden artıkları villa satış fiyatlarına yansıtmadıklarını dile getiren FBA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aksöz söz konusu bu zamları projeye yansıtmadıklarını söyleyerek, "Cebimizden finanse ettik. Burada esas olan süreci yönetmek, ayakta kalmak ve sürekliliği sağlamaktı." dedi.

Düşler Vadisi Riva 3. Etap ön talep topluyor!

Yaptığı açıklamada inşaat malzemelerinde başta demir, çimento ve alüminyum olmak üzere birçok kalemdeki artışları villa fiyatlarına yansıtamadıklarını söyleyen Fatih Aksöz,  "Demir 400 dolardan 900 dolara çıktı. 1.450 dolardan aldığımız alüminyum 4.500  doları gördü. Tam 3 katı fazlasıyla karşılaşıp o bedelleri ödedik. Anlık tepkiler vererek ya da fiyatlara yansıtarak güven oluşturamazsınız. Böylece bizim yaptığımız bu süreçte sürekliliği sağlayıp, zamana yayarak süreci yönetmek oldu." dedi.

Web: http://www.duslervadisiriva.com/

Galatasaray, Düşler Vadisi projesinden 2.4 milyar TL gelir sağlayacak!

Galatasaray'ın Riva arsasından elde edeceği gelir katlanıyor!

Düşler Vadisi'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!


Geri Dön