19 / 04 / 2024

Düşler Vadisi 3. Etap yüzde 15 indirim 36 ay vadeyle satışta! 

Düşler Vadisi 3. Etap yüzde 15 indirim 36 ay vadeyle satışta! 

Firma: Yılmaz İnşaat

Proje: Düşler Vadisi 3. Etap

Düşler Vadisi Riva 3. Etap yüzde 15 indirim 36 ay vadeyle satışa çıktı. Projede doğayla iç içe yaşam konsepti sunuluyor...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesinin 3. Etabı satışa çıktı.

Düşler Vadisi Riva projesi toplamda 869 bin 262 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Projede 3 oda 1 salondan, 6 oda 1 salona kadar değişen konut tipleri bulunuyor.

Düşler Vadisi Riva projesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Çayağzı Mahallesi'nde 3201 ve 3202 nolu parsellerde yer alıyor. Projede eczaneden fırına, marketten kırtasiyeye, giyimden kuru temizlemeye tüm ihtiyaçların eksiksiz karşılanabileceği benzersiz bir dünya sunuluyor. 

Düşler Vadisi 3. Etap yüzde 15 indirim 36 ay vadeyle satışta! 

Haziran ayının başında ön talep toplanan Düşler Vadisi Riva 3. Etap'ta satışlar başladı. Geniş ve ferah yaşam alanlarının dışında doğayla iç içe yaşam konsepti sunan Düşler Vadisi Riva, lokasyonuyla da dikkat çekiyor.

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva'da göl manzaralı kafe ve restoranlar, özel okul, devlet okulu, biyolojik gölet, fitness salonu, kapalı havuz, pilates stüdyoları ve SPA gibi sosyal alanlara yer veriliyor.


projeye sor



Geri Dön