19 / 04 / 2024

Duvarmatik yangın geciktirici duvar panellerini tanıttı!

Duvarmatik yangın geciktirici duvar panellerini tanıttı!

Yangın geciktirici duvar panelleri 10mm DRAGONBOARD üzerine 20-50mm Taşyünü'nün yapıştırılması ile oluşturulan levhalardır. Dragonboard'un, 1000c ye 3 saat dayanım gösterdiği üretici firma tarafından garanti edilmektedir.





8-10mm kalınlığında iki adet Dragonboard arasına, 100 kg/m³ yoğunluğunda duvar paneli için özel üretilmiş Taşyünü’nün,  özel işlemler sonucu liflerinin iç katmanlara dikey olarak yapıştırılması ile oluşur. Birleşimleri lamba-zıvana geçme olup bu geçmeler metal aksamlarla desteklenmektedir. Hem Taşyünü hem de dragonboard A1 sınıfı yangın dayanımına sahiptir.


Magnezyum kökenli bir malzeme olan Dragonboard'un, 1000c ye 3 saat dayanım gösterdiği üretici firma tarafından garanti edilmektedir. Bu özelliği ile metalden daha yüksek bir yangın dayanımı sağlayabilmektedir.


YANGIN Yalıtım Levhaları


10mm DRAGONBOARD üzerine 20-50mm Taşyünü'nün yapıştırılması ile oluşturulan levhalardır. Taşyünü lifleri özel olarak kesilerek plakalara dik yapıştırılmaktadır. Yatay yapıştırılması da mümkündür. 60cm en*250cm boy*30-60mm  kalınlığa sahiptir.


Levhalar, montaj biçimine göre Düz, Binili yada her iki baştan boşluklu olarak üretilebilir. Var olan bir duvarın bir veya iki tarafına yapıştırılmak ve sabitlenmek sureti ile tatbik edilir.



Geri Dön