27 / 04 / 2024

Duyan sevinçten havaya uçtu! Ziraat Bankası 250 TL veriyor! Başvuran parasını anında alıyor!

Duyan sevinçten havaya uçtu! Ziraat Bankası 250 TL veriyor! Başvuran parasını anında alıyor!

Yeni yılla birlikte müşteri kaybetmek istemeyen bankalar peş peş kampanyalar duyuruyor. Maaşlara gelen zam sonrası harekete geçen Ziraat Bankası 250 TL vereceğini duyurdu. Başvuran herkesin parası anında hesabına yatırılacak. İşte detaylar...



Resmi internet sitesinden kampanya duyurusuna devam eden Ziraat Bankası, Şubat ayında herkese 250 TL hediye verileceği bildirildi. Açıklamada, “Şubat ayına özel her 500 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL toplamda 250 lira Bankkart Lira!” kampanyasında, "Bankkart’ınız ile anlaşmalı giyim, aksesuar, kuyum, saat, çiçek ve kozmetik üye işyerlerimizde tek seferde yapacağınız her 500 Türk Lirası ve üzeri alışverişinize 50 lira toplamda 250 TL Bankkart Lira verilecektir" denildi.

Ziraat Bankası müşterilerine özel yaptığı kampanyanın detaylarını duyurdu. Kampanyanın şubat ayına özel olduğu ve 28 Şubat 2023 tarihine kadar geçerli olduğu aktarıldı. Ziraat Bankası, kampanyasına Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr’den veya SUBAT250 yazıp 4757’ye SMS göndererek katılım sağlanabileceği ifade edildi.

Duyan sevinçten havaya uçtu! Ziraat Bankası 250 TL veriyor! Başvuran parasını anında alıyor!

Kampanyadan yararlanmak için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerektiği belirtilirken, kampanya süresince Bankkart’ları ile anlaşmalı giyim, aksesuar, kuyum, saat, çiçek ve kozmetik üye işyerlerinde tek seferde 500 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL, toplamda da 250 TL Bankkart Lira verilecek. İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS’undan yapılması gerektiği ve harcama tutarı için Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemlerin geçerli olacağı ifade edildi.

Altında yatırımcılar şaşı şaşı baka kaldı! Altında son dakika gelişmesi! Analistler sonraki tarihi açıkladı

Maaşını Ziraat Bankası'ndan alanlara büyük müjde!


Geri Dön