27 / 04 / 2024

Maaşını Ziraat Bankası'ndan alanlara büyük müjde!

Maaşını Ziraat Bankası'ndan alanlara büyük müjde!

Yeni yıl ve yükselen enflasyon ile birlikte birçok sektörde ekonomik anlamda zam gerçekleşirken özellikle de emekli maaşıyla geçinmekte güçlük çeken vatandaşlar banka kampanyalarına göz atmaya devam ediyor.



Şubat ayının gelmesinden sonra bankalar kampanyalarını duyurmayı sürdürürken Ziraat bankasından emekli müşterilerinin yüzünü güldürecek bir kampanya ilanı geldi. Bankalar tarafından müşterileri memnun etmek maksadıyla kampanya duyurusu yapılmaya devam ederken Ziraat bankasının emekli müşterilere özel kampanyasının detayları oldukça dikkat çekti.

Yeni yıl ve yükselen enflasyon ile beraber pek çok sektörde ekonomik anlamda zam gerçekleşirken özellikle de emekli maaşıyla geçinmekte güçlük çeken vatandaşlar banka kampanyalarını  araştırmaya devam ediyor. Ziraat bankası tarafından duyurulan kampanya yalnızca emekli müşterileri kapsarken detaylar da vatandaşlarca araştırılmaya başlandı.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİLERE ÖZEL KAMPANYASINI DUYURDU!

Maaşını Ziraat bankasından alan müşteriler için özel bir kampanya duyurusu yapıldı. Ziraat bankasının düzenlemiş olduğu kampanyada Türk Telekom işbirliği ile kampanya dahilinde Türk Telekom'dan yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB cepten internet, Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma tarifesine 12 ay taahhütle 80 TL olduğu belirtildi.

 Maaşını Ziraat Bankası ndan alanlara büyük müjde!

Ziraat bankası tarafından yapılan kampanya duyurusunda telefon hizmetlerine fazla para ödemek istemeyen emekli vatandaşların yüzü güldü. Kampanya dahilinde yapılan duyuruda ''Kampanyadan yararlanmak için kimliğinizle birlikte size en yakın Türk Telekom bayisine başvurmanız yeterli! Bankamız maaş müşterisi olduğunuza ilişkin kontroller yapıldıktan sonra size özel tarifeden yararlanmaya hemen başlayabilirsiniz.'' ifadeleri yer aldı.

EMEKLİ VATANDAŞLAR SADECE 80 TL ÖDEYECEK!

Ziraat bankası kampanya koşullarını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Emekli maaşını Ziraat bankasından alan müşteriler için geçerli kampanya duyurusunun detayları merak konusu olurken kampanya koşulları belirtildi.

Resmi internet sitesi üzerinden kampanya duyurusunda bulunan Ziraat bankası gündeme geldi. Vatandaşlar bankaların kampanya duyurularını yapmaya devam ederken kampanya koşullarının belli bir kısmı şu şekilde yer aldı;

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön