25 / 04 / 2024

Maaşını Ziraat Bankası'ndan alanlara büyük müjde!

Maaşını Ziraat Bankası'ndan alanlara büyük müjde!

Yeni yıl ve yükselen enflasyon ile birlikte birçok sektörde ekonomik anlamda zam gerçekleşirken özellikle de emekli maaşıyla geçinmekte güçlük çeken vatandaşlar banka kampanyalarına göz atmaya devam ediyor.



 

  • Kampanya kapsamında sunulacak aylık sabit ücret indiriminden yararlanabilmek için Ziraat Emekli Fırsat 5GB tarifesinden faydalanan ve Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan müşterilerin söz konusu hatlarından ZIRAAT boşluk T.C. Kimlik Numarası'nı yazarak Türk Telekom'a ait 5555'e SMS gönderip gelen SMS’e ZIRAAT ONAY yazıp göndermeleri ya da Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayarak kampanyaya katılım sağlamaları gerekmektedir.
  • Ziraat Emekli Fırsat 5GB tarifesi kapsamında yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5GB cepten internet, Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma hakkı sunulacaktır.

Maaşını Ziraat Bankası ndan alanlara büyük müjde!

  • Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan ve yeni hat tesisi, numara taşıma veya faturasız Türk Telekom tarifelerinden geçiş yoluyla Ziraat Emekli tarifesine gelen müşteriler, SMS veya Müşteri Hizmetleri aracılığıyla 12 fatura dönemi boyunca Ziraat Emekli tarifesinde kalma sözü vermeleri durumunda Ziraat Emekli tarifesi için 80 TL’den ücretlendirilecektir. Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan ve Türk Telekom faturalı Ziraat Emekli tarifesine gelen müşterilerin ise 12 fatura dönemi boyunca Ziraat Emekli tarifesinde kalma sözü vermeleri durumunda, taahhüt verilen fatura döneminden itibaren geçerli olmak üzere 12 fatura dönemi boyunca Ziraat Emekli tarifesi için 115 TL’den ücretlendirilecektir.
  • Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan aynı T.C. kimlik numarası yeni hat tesisiyle Türk Telekom'a numara taşıyarak veya Türk Telekomlu faturasız hatlardan Ziraat Emekli tarifesine kaydolan 3 müşteri, Türk Telekomlu faturalı hattan Ziraat Emekli tarifesine kaydolan 1 müşteri Emeklinin Artısı Ziraat'te Türk Telekom Kampanyası'ndan faydalanabilecektir. Emeklinin Artısı Ziraat'te Türk Telekom Kampanyası'na katılan müşterilerimiz, 12 ay boyunca ilgili faturalı tarifede kalacaklarına dair taahhüt vermiş olurlar.
  • Hattın iptal olması veya abonenin faturalı hattan ön ödemeli hatta geçiş yapması halinde kampanya kapsamında sunulan aylık ücret indirimi ilgili fatura dönemi sonunda iptal edilecektir.

Kampanya hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için Ziraat bankası resmi internet sitesini ziyaret edebilir ya da müşteri hizmetlerini arayarak kampanya dahilinde daha fazla bilgiye erişim sağlayabilirsiniz.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 7 Şubat 2023 tarihinde saat 22.26'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,83 Türk Lirası, Euro 20,37 Türk Lirası, altının gramı ise bin 128 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş’ten gram altın için 5 kademe formülü!

Vatandaşa büyük müjde! Motorine indirim geliyor

EYT'de şartlar belli oldu! İşte Meclis'e gelen kanun teklifi!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön