25 / 04 / 2024

Altında yatırımcılar şaşı şaşı baka kaldı! Altında son dakika gelişmesi! Analistler sonraki tarihi açıkladı

Altında yatırımcılar şaşı şaşı baka kaldı! Altında son dakika gelişmesi! Analistler sonraki tarihi açıkladı

Analistlerin beklediği ABD enflasyon verileri açıklandı ancak altın fiyatlarında beklenen yükseliş olmadı. Analistler, altın fiyatlarında şok eden gelişmenin ardından yeni yorumlarda bulundu.



Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanma tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda düşüş trendine giren altın fiyatları, bu ayla birlikte yeniden yükseldi fakat yine de tam anlamıyla istenilen seviyeye gelmedi. 

ENFLASYON VERİLERİ DE YETERLİ OLMADI

Altın fiyatlarının yükselmesinde enflasyon verileri de yeterli olmayınca gelen rakamlar herkesi şok etti. Analistler ise altında bir sonraki tarihi rahatlık içerisinde verdi. FED'in 1-3 Kasım tarihleri arasında açıklayacağı faiz rakamlarının ardından altında yeni bir seviye bekleniyor. Bu seviyenin daha çok yükselme yönlü olduğu tahmin ediliyor. 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM 

14 Ekim tarihinde altın fiyatlarını merak eden vatandaşları ilgilendiriyor ve altın fiyatlarında yaşanan düşüş eğiliminin sürüp sürmediği sorgulanıyor. Piyasaların son verilerine göre gram altın, çeyrek altın ve diğer altın türleri paylaşıldı. İşte güncel altın fiyatları:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön