27 / 04 / 2024

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.




Düzce Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında Camikebir Mahallesinde yapılacak konutlar için çalışmalar başladı. Yetkililer 2015’in sonuna çalışmaların bitirileceğini açıkladı.


Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesinde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler  çevrede önlem aldılar. Düzce Belediyesi ekipleri tarafından kentsel dönüşüm alanında yer alan enkazları kaldırılmaya başlandı. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.


198 KONUT YAPILACAK


Düzce Belediyesi ile  TOKİ  iş birliği ile kentsel dönüşüm kapsamında Camikebir Mahallesine 17 blokta 198 konut yapılacak olan projenin ihalesi geçtiğimiz aylarda yapılmıştı. İhale süresinin bitmesinin ardından ekipler çalışmaya başladı.


56 BİN METREKARELİK BİR ALANDA


Camikebir Mahallesinde 56 bin metrekarelik bir alan üzerinde yapılacak olan konutlar için alanda bulunan enkaz kaldırıldıktan sonra ilk olarak alan 3-4 metre derinliğinde kazılacak. Kazıların tamamlanmasının ardından 7 metre yüksekliğinde baskı beton yapılacak. Baskı beton işlemini bitirilmesinin ardından da alan üzerinde evler yükselecek.


400 ARAÇ PARK EDİLEBİLECEK


Düzce Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile yapılacak olan kentsel dönüşüm projesinde 198 konut, sosyal tesisler, park alanları, yeşil alanlar, kapalı otopark alanları olacak. 400 aracın park edebileceği 4 adet kapalı park yapılacak.


2015’İN SONUNA BİTİRELECEK


Çalışmalara başlanan kentsel dönüşüm projesinin bitirilme süresi 550 gün olarak belirlendi. 2015 yılının sonuna kadar bitirilmesi planlandığını açıklayan yetkililer süreci daha erkene geçebilmek için yoğun bir şekilde çalışılacaklarını belirttiler.



Düzce Parantez




Geri Dön