19 / 04 / 2024

Üsküdar Erguvan Evleri dönüşüm projesi ay sonunda teslim!

Üsküdar Erguvan Evleri dönüşüm projesi ay sonunda teslim!

İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Erguvan Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin tamamlandığını dile getirerek evlerin Haziran sonunda teslim edilecek. 



Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Twitter üzerinden ilçeye yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Sabah'tan Fatma Damla Kayayerli'nin haberine göre; kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da bilgi veren Türkmen Ergüven Evleri'nde teslimin Haziran'da olduğunu söyleyerek şu açıklamalarda bulundu:

Üsküdar Erguvan Evleri dönüşüm projesi ay sonunda teslim!

"Değil Üsküdar'da, Türkiye'de Kentsel dönüşümün en güzel örneği. Çengelköy Güzeltepe'de 336 konutu, yüzme havuzu, spor ve sosyal tesisi ile "Erguvan Evleri" kentsel dönüşüm projemiz bitti. Haziran sonu teslim ediyoruz, kentsel dönüşüme birçok mahallemizde hız kesmeden devam"

 Üsküdar Erguvan Evleri dönüşüm projesi ay sonunda teslim!

Nakkaştepe Millet Bahçesi büyüdü

Nakkaştepe Millet Bahçesi büyüklüğünün 90 metrekare büyüklüğe ulaştığını söyleyen Türkmen "Bize can veren yeşil alanları artırmak hep önceliğimiz oldu. Çok sevdiğiniz Nakkaştepe Millet Bahçesi'ni 50 bin m2'den 90 bin m2'ye çıkardık. Çorak, metruk bir alanı yeni ağaçlar, seyir terasları, piknik ve yürüme alanları ile size nefes alanı yaptık. Hayırlı olsun!" dedi

 

Değil Üsküdar’da, Türkiye’de Kentsel dönüşümün en güzel örneği.
Çengelköy Güzeltepe’de 336 konutu, yüzme havuzu, spor ve sosyal tesisi ile “Erguvan Evleri” kentsel dönüşüm projemiz bitti. Haziran sonu teslim ediyoruz, kentsel dönüşüme bir çok mahallemizde hız kesmeden devam. pic.twitter.com/a7kLTKrjMU

— Hilmi Türkmen (@hilmiturkmen34) June 3, 2021

 

İstanbul'da büyük dönüşüm başlıyor!


Geri Dön