28 / 03 / 2024

DYO'dan A Milli Takım'a destek!

DYO'dan A Milli Takım'a destek!

Milli Takıma, Euro 2016 öncesi destek DYO’dan geldi. Boya sektörünün öncü ve lider markası DYO, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile imzaladığı anlaşmayla A Milli Takımı destekçileri arasına katıldı.



Kalbi kırmızı beyaz renkler için çarpan milyonlarca taraftarı ile yeni zaferlere hazırlanan Milli Takıma, Euro 2016 öncesi destek DYO’dan geldi. Boya sektörünün öncü ve lider markası DYO, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile imzaladığı anlaşmayla A Milli Takımı destekçileri arasına katıldı.


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve DYO Boya Fabrikaları A.Ş., arasındaki imza töreni Antalya Regnum Carya Golf & Spa Resort’da gerçekleşti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Milli Takım teknik kadrosu ve futbolcuları, DYO Boya Fabrikaları Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Serdar Oran ile DYO Pazarlama Direktörü Melek Soklangıç Dinçer’in katıldığı törende yapılan konuşmalarda, Türkiye’nin en köklü iki markasını yan yana getiren işbirliğinin detayları paylaşıldı.


DYO’yu Milli Takımın En Renkli Destekçisi yapan anlaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile DYO Boya Fabrikaları Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Serdar Oran imzaladı. İmzaların atılmasının ardından Yıldırım Demirören, Serdar Oran’a Milli Takım Formasını hediye etti.


Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, imza töreninde yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Milli Takımımız büyüdükçe Milli Takımımıza destek de büyüyor. Böyle anlaşmalar sayesinde futbolumuzun değeri her geçen gün artıyor. Bugün imzalanan sözleşme aynı zamanda Milli Takımımızın Euro 2016 bütçesine de bir destektir.” Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini ve birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğunu belirten Demirören, DYO markasına ve yöneticilerine böyle bir dönemde Milli Takım ruhuna sahip çıktıkları için özellikle teşekkür etti.


DYO Boya Fabrikaları Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Serdar Oran, milyonların kalbine taht kuran Milli Takımın destekçileri arasında yer almaktan gurur ve onur duyduklarını belirterek, “Türkiye’nin yüzde 100 yerli boyası DYO, 62 yıllık marka geçmişinde pek çok başarılara imza attı. Türkiye Futbol Federasyonu ile attığımız bu imza ise apayrı bir yere ve öneme sahip. Türkiye Milli Takımının destekçileri arasında yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Bize bu fırsatı veren başta Başkan Yıldırım Demirören olmak üzere TFF Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu’na teşekkürlerimizi sunuyorum. Kırmızı Beyaz renklere aşkımız sonsuz. Bizlere yepyeni heyecanlar yaşatacaklarına olan inancımla Milli Takımımıza Euro 2016 yolculuğunda başarılar diliyorum” diye konuştu.


Geri Dön