28 / 03 / 2024

e-Devlet'e başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

e-Devlet'e başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için çocuk başına sosyal yardım ödemesi yapıyor. e-Devlet'te başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!



Çocuk Destek Bileşeni, 12 ay süreyle ihtiyaç sahiplerinin hesaplarına yatırılıyor. Başka kalemlerdeki sosyal destek ödemelerinden faydalanan vatandaşlar da, çocuk yardımı alabiliyor. 

Bakan Yanık, açıklamasında çocuk destek bileşeni için verilen tutara değindi ve çocuk sayısına göre hanelere aylık olarak 350 TL ile 650 TL arasında destek sunulduğuna vurgu yaptı. 

Bakan Yanık, konuya ilişkin değerlendirmesinde "Bu kapsamda 1-2 çocuklu hanelere 350 TL, 3 çocuklu hanelere 450 TL, 4 çocuklu hanelere 550 TL, 5 ve daha fazla çocuklu hanelere 650 TL ilave destek sağlayacağız" ifadelerine yer verdi. 

e-Devlet e başvurana PTT den anında veriliyor! Çocuk yardımına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

Türkiye Aile Destek Programı’ndan faydalanmak isteyen anne babalar için hane geliri kapsamında, kişi başına düşen aylık gelirin, net asgari ücretin 1/3’ü olması yani 1.833 lira 45 kuruştan daha düşük olması şartı aranıyor. 

Emeklilere adeta Mart 2023 müjdesi geldi! Tek tek açıklanan bu rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı! Hemen bakın

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla resmen buz kestirdi! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın!

Aile Destek Programı ödemelerinde Mart 2023 müjdesi geldi! Hesaplara bir bir yatırılan 1.250 TL'yi aman kaçırmayın


Geri Dön