16 / 04 / 2024

E – Devlet’ten başvurun siz de 7 bin lira 200 alın! Devlet destek ödemesine kimler başvurabilir? Elinizi çabuk tutun

E – Devlet’ten başvurun siz de 7 bin lira 200 alın! Devlet destek ödemesine kimler başvurabilir? Elinizi çabuk tutun

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dahilinde düzenlenen Aile Destek Programı ile 7. 200 liraya kadar yardım almak mümkün. Bakanlığın başlatmış olduğu yardım kampanyası için bazı şartlar mevcut. İşte detaylar…



2022 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından sık sık ayrıntıları aktarılan, dar gelirli vatandaşlar için devlet desteği ödemeleri hız kesmeden devam ediyor. Devlet dar gelirli kişiler için para desteğini de Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile birlikte desteklemeye devam ediyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı denetimi ile birlikte gerçekleştirilen yeni sosyal destek projesi dahilinde dar gelirli vatandaşlara bir yıl yani 12 ay boyunca destek verilecek. Dar gelirli vatandaşlara 450 lira ile 600 lira aralığında nakit ödeme yapılacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön