28 / 03 / 2024

E-Devletten yeni hizmet! Kapı kapı dolaşmaya son…

E-Devletten yeni hizmet! Kapı kapı dolaşmaya son…

E-devlet son hizmetiyle vatandaşa eczane bulma konusunda kolaylık sağlıyor. Eczane kullanımına yönelik vatandaşa yeni bir hizmet sunan e-devlet, Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmetini e-Devlet'te hayata geçirdi. Böylelikle vatandaş tek tıkla sisteminden bilgiye kolayca ulaşabilecek.



"Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK)-Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmeti" e-Devlet kapısında vatandaşların kullanımına açıldı. Tüm Türkiye’de yer alan il, ilçe ve mahalle kapsamında, nöbetçi eczaneler e-devlet sisteminde görünür olacak. Bunun yanında sistemde görünen nöbetçi eczanelerin konum ve adres bilgilerine de ulaşılabilecek.


‘’TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU- NÖBETÇİ EZCANE SORGULAMA HİZMETİ’’


E-devlet üzerinden nöbetçi eczanelerin bilgisine ulaşım imkanı sağlayan "Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK)-Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmeti" e-Devlet'teki yeni bir hizmet. Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmeti, Türk Eczacıları Birliği (TEB) tarafından bildirilen ve il sağlık müdürlüklerince onaylanan bir uygulama olarak e-Devlet'te yer alan sisteminizden ihtiyacınız olduğunda ulaşabilirsiniz.
 


Geri Dön