19 / 04 / 2024

E-ticaret sektörü 10 milyar TL’lik en uzun geceye hazırlanıyor

E-ticaret sektörü 10 milyar TL’lik en uzun geceye hazırlanıyor

Kasım ayını son derece hareketli geçiren ve beklentilerin üzerinde cirolara ulaşan e-ticaret sektörü, şimdi de en uzun gece olan 21 Aralık’a hazırlanıyor.




Kuzey yarım kürede bulunması nedeniyle 21 Aralık'ta en uzun geceyi yaşayacak olan Türkiye’de bu gece e-ticaret için de ayrı bir önem taşıyor.

Dijital perakende sektörünün 10 milyar TL ciro beklediği söz konusu bu gece, dijital perakende sektörü için aynı zamanda yılın son alışveriş festivali olacak.

E-ticaret sektörü 10 milyar TL’lik en uzun geceye hazırlanıyor

Konuyla ilgili görüşlerini bildiren Avantajix.com’un kurucu ortağı Güçlü Kayral, 11 Kasım, Bekarlar Günü, Efsane Cuma, Siber Pazartesi adı altında düzenlenen kampanyalarla kasım ayını oldukça hareketli geçiren ve yüzde 150’leri aşan ciro artışları yaşayan e-ticaret sektörünün, aralık ayındaki yoğun satışlarla 2022’yi de rekorla uğurlayacağını dile getirdi.

Aralık ayının Kasım’dan sonra internetten en fazla işlemin yapıldığı ikinci ay olduğunu vurgulayan Kayral, yılbaşı alışverişlerinin e-ticaretteki payının oldukça yüksek olduğunu ve bunun da Türkiye Bilişim Sanayicileri Derneği verileriyle kanıtlandığını söyledi.

21 Aralık’taki indirimlerin, uygun fiyatlı yılbaşı hediyeleri almak için bir fırsat olacağının altını çizen Kayral dijital piyasalarda şu anda ‘Yılın En Uzun Gecesi’ adı altında çok sayıda kampanya yapıldığını, elektronikten, modaya, kozmetikten market ürünlerine kadar binlerce üründe yılın en uzun gecesinde sürpriz indirimlerin olacağını söyledi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön