24 / 04 / 2024

EA İnşaat Kartal Kule adres!

EA İnşaat Kartal Kule adres!

Firma: EA İnşaat

Proje: Kartalkule

EA İnşaat Kartal Kule adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede yer alan konutların büyüklükleri 70 metrekare ile 130 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Kartal Kule'de 32 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor.



EA İnşaat Kartal Kule adres bilgilerini haberimizden öğrenebilirsiniz. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçiriliyor. Konut büyüklüklerinin 70 metrekare ile 130 metrekare arasında farklılık gösterdiği  EA İnşaat  Kartal Kule projesinde 205 bağımsız bölüm yer alıyor.


Ofis katlarının 1000 metrekare ile 6 bin metrekare arasında farklılık gksterdiği projede, 32 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor.


Projede; sekreterya hizmetleri, back office, concierge, speed boat, motor yat, VIP Limuzin araçlarla 24 saat transfer servisi, deniz ulaşımı ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


EA İnşaat Kartal Kule adres!


EA İnşaat Kartal Kule adres bilgilerine göre proje, Esentepe Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde yer alıyor. Proje, Proje, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika, Pendik Marina'ya ve sahil yoluna 5 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.


EA İnşaat Kartal Kule adres!


Esentepe Mahallesi İnönü Caddesi No: 147 Kartal İstanbul


Telefon: 444 26 01   

Web adresi: www.kartalkule.com


projeye sor



Geri Dön