25 / 04 / 2024

Ecorganics Organik Gübre Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Ecorganics Organik Gübre Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile A. Benjamin Azriel tarafından kuruldu.



Ecorganics Organik Gübre Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile A. Benjamin Azriel tarafından kuruldu.

Ecorganics Organik Gübre Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 
- Kanalizasyon (kanalizasyon atıklarının uzaklaştırılması ve arıtılması, kanalizasyon sistemlerinin ve atık su arıtma tesislerinin işletimi, foseptik çukurların ve havuzların boşaltılması ve temizlenmesi, seyyar tuvalet faaliyetleri vb.) - Kanalizasyon çamurunun toplanıp organik gübreye çevrilmesi, bu gübrenin tarım endüstrisine pazarlanması yolu ile organik tarımın desteklenmesi ve ekolojinin korunması. - Her türlü organik gübre üretimi, pazarlanması, ithalatı, ihracatı ve toptan ticareti. - Belediyeler dahil olmak üzere tüm kamu kuruluşları ile özel kurumlara organik tarım, organik gübre üretimi, su ve kanalizasyon projeleri dahil tüm tarımsal faaliyetlere ilişkin danışmanlık hizmeti sunulması. - Her türlü gübre çeşitlerinin, her türlü zirai ürünlerin zirai mücadele ilaçlarının, minerallerin besleyicilerin, tohumların, ürün koruma sistem ve teknolojilerinin, bahçe ve sera bitki ve tohumlarının imalat, ithalat, ihracat, dahili ticaret, mümessillik, müşavirlik, teknik danışmanlık, distribütörlük, komisyonculuk, pazarlamacılık, acentelik yapabilir ve fason imalat yapabilir, yaptırabilir ve çevre sağlığı ilaçları uydu destekli zirai tarama sistemlerinin, ziraata ilişkin çevre koruma sistemlerinin, veteriner ilaçlarının her türlü ziraat makine, ekipman ve araçlarının çiftlik hayvanları, omurgasızlar yumuşakçalar ve kabuklu hayvanlar dahil olmak üzere tüm deniz ve tatlı su ürünlerinin ve yardımcı ürünler dahil diğer maddelerin toptan pazarlanması, dahili toptan ticareti, alınması nakliyesi, ithal ve ihraç edilmesi, dağıtımı, depolanması, bunların ham ve iptidai maddelerinin, yarı mamullerinin ve tam mamullerinin türevleri ve yan ürünlerinin konu ile ilgili teçhizat ve makinenin toptan pazarlanması, yurt içi toptan ticareti, alınması, ithal ve ihraç edilmesi, dağıtım depolanması, proje bazında üretim yapılması. - Şirketin konusu ile ilgili üretici ve tüketici kooperatifleri ile işbirliği ve gerektiğinde ortaklık yapmak. - Her türlü tarım, arazi ıslahı ve geliştirilmesi, tohum, fide ve fidan üretimi, tohum ıslah ve araştırması, imalat, kimyevi maddeler, tarımsal ve sair tarımsal ve ekonomik alanlarda her türlü teşebbüs ve taahhütlere girişilmesi, yatırımların yapılması, yapılacak olan yatırımlara iştirak edilmesi, kiraya verilmesi, kiralanması, satın alınması, yatırımların planlanması, organize edilmesi ve gerçekleştirilmesi, her türlü projelerin teşvik ve finanse edilmesi. - Faaliyet ve üretimlerine ilişkin gerekli hammadde, yardımcı madde ve ürünler, ambalajlama ve paketleme maddelerinin temini, makine, vasıta, araç gereç ve sairin bakımı ve tamiri için servis istasyonları ve tamir atölyeleri; yıkama, yağlama istasyonları, özel teşhis, test ve bakım laboratuvarlarını kurmak, kiralamak, satın almak ve işletmek. - Gerekli hammadde, aramamul ve mamul maddelerin iç ve dış piyasalardan tedariki, ithal ve ihracı, iç ve dış piyasalarda pazarlanması, bu amaçla yerli ve yabancı pazarlama Şirketleri kurulması, satın alınması, ortak olunması.


Geri Dön