26 / 04 / 2024

Edonia Garden basın lansmanı 22 Mart'ta!

Edonia Garden basın lansmanı 22 Mart'ta!

Türkiye’nin en büyük müteahhitlik firmalarının tedarikçisi konumunda yer alan Kar Group; adım attığı inşaat sektöründe de büyüme kararı aldı. 



Hazır betondan yapı kimyasallarına, asfalttan kirece, agregadan hafriyata kadar çok geniş ürün yelpazesiyle inşaat sektörü için üretim yapan ve Kar Group bünyesinde faaliyet gösteren Kar Yapı, ilk projesi ‘Edonia Garden’ı basına lanse edecek. Edonia Garden basın lansmanı 22 Mart'ta yapılacak. 

Edonia Garden projesi toplamda 388 daire ile 12 ticari birimden meydana geliyor. Projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 

85 milyon TL yatırım değerine sahip olan Edonia Garden projesinde teslimlerin 2019 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor. Projede açık havuz fitness center, hamam, sauna, buhar odası, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, kafeterya, süs havuzları ve su alanları gibi olanaklar yer alıyor. 

Edonia Garden projesi lokasyon olarak; Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 1.5 kilometre,  Sabiha Gökçen Havaalanı'na 3 kilometre, Hızlı feribota ise 7 kilometre mesafede inşa ediliyor. 


Geri Dön