26 / 04 / 2024

Efe Bezci: Ankara iş merkezleriyle yeni yeni tanışıyor!

Efe Bezci: Ankara iş merkezleriyle yeni yeni tanışıyor!

Besa Kule İş Merkezi'ni hayata geçiren Besa İnşaat AŞ'nin Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Başkent'in siyasetin merkezi olmasının yanı sıra ulaşım, eğitim, sağlık alanlarında da çok önemli adımlar attığını ifade etti.




Ankara'da "altın üçgen" olarak bilinen Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin merkezinde yer alan Besa Kule İş Merkezi'ni hayata geçiren Besa İnşaat AŞ'nin Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Başkent'in siyasetin merkezi olmasının yanı sıra ulaşım, eğitim, sağlık alanlarında da çok önemli adımlar attığını ifade etti. 

İş dünyası anlamında da Ankara'nın büyük yol kat ettiğini ifade eden Bezci, "Siyasetin kalbi olan Ankara, yavaş yavaş iş dünyasının da kalbi olma yolunda ilerliyor. Birbiri ardına inşa edilen iş merkezleri de bunun bir kanıtı. 


Ankara iş merkezleriyle yeni yeni tanışıyor. 

Başkent'in seçkin inşaat firmaları da bu gelişime katkı sağlayarak Ankara'nın siluetini değiştiren yeni plazalara imza atıyor. Tüm bu gelişmeler Başkent için çok önemli. Memur kenti olarak bilinen Ankara, bir dünya başkenti görünümüne kavuşurken, yatırımcının Anadolu'ya Sanayi ve ticaretteki performansı ile hızla memur kenti olmaktan kurtulan Ankara'da, her geçen ay sayıları artan plazalar, iş yaşamında verim ve kalite isteyen kurumsal firmaların sayısının artmasına alt yapı sağlıyor. 

açılan en değerli kapısı olma unvanını da elinde bulunduruyor" dedi. 

Ankara'da iş merkezlerinin bir anda yükselmeye başladığını kaydeden Bezci, inşa edilen her iş merkezinin bir öncekinden daha çok avantaja sahip olduğunu belirtti. 

"Plazalar cenneti" olan İstanbul'un ardından Ankaralı inşaat firmalarının da ofisler için en ideal çalışma ortamını hazırladıklarını ifade eden Bezci, "Aslında  Ankara  iş merkezleri anlamında İstanbul'dan daha şanslı. Çünkü yeni yapılan plazalar,' dezavantajlar giderilerek iş dünyasının hizmetine sunuluyor. Hem inşa ettiğimiz Besa Kule, hem de inşa edilen diğer iş merkezleri ofislerde yaşanabilecek sorunların en aza indirilmesi için titizlikle inşa ediliyor. 

Ufak tefek sorunlarla uğraşmayan firma sahipleri de daha verimli ve daha kaliteli çalışma imkânı bulabiliyor" diye konuştu. 

Yüksek katlı, her türlü tekndlojik imkânla donatılan, saygın ve kaliteli iş merkezlerinin artmasının iş yaşamına büyük artıları olacağını kaydeden Bezci, şunları söyledi: "İş merkezleri, hem iş sahibi, hem çalışan, hem de ziyaretçiler için oldukça farklı avantajlar sağlıyor. Öncelikle bu iş merkezleri genelde kolay algılanabilir bir lokasyonda yer alıyor. Ofiste çalışan biri iş merkezinin ismini söylediği zaman herkes tarafından bilinebilmeli ve ulaşım da iş merkezine kolay olmalı. Plazalann bir diğer avantajı ise.doğnıdan ofisler için tasarlandığı için bir işyerinin ihtiyaç duyduğu her teknik yapıyı içinde bulundurması. Yükseltilmiş döşeme say&-» sinde kablo fazlalığı ortadan kaldırılırken, uygun olarak yapılan ses izolasyonu sayesinde de ofisler arası gürültünün önüne geçiliyor." (Başkent) 


Ankara Başkent


Geri Dön