26 / 04 / 2024

Efe Bezci açıklama

Efe Bezci açıklama

Besa Kule İş Merkezi'ni hayata geçiren Besa İnşaat A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Başkent'in siyasetin merkezi olmasının yanı sıra ulaşım, eğitim, sağlık alanlarında da çok önemli adımlar attığını ifade etti.

Efe Bezci: Ankara iş merkezleriyle yeni yeni tanışıyor!

Besa Kule İş Merkezi'ni hayata geçiren Besa İnşaat AŞ'nin Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Başkent'in siyasetin merkezi olmasının yanı sıra ulaşım, eğitim, sağlık alanlarında da çok önemli adımlar attığını ifade etti.

Efe Bezci ile Çağla Baykam evlendi!

İş dünyasının gözde çifti KAM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Çağla Baykam ve BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen rüya gibi bir düğün töreni ile evlendiler.

Efe Bezci ile Çağla Baykam nişanlandı!

İş dünyasının gözde çifti KAM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Çağla Baykam ve BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci evliliğe ilk adımlarını görkemli bir nişan töreni ile attılar. 

Efe Bezci ile Çağla Baykam sözlendi!

BESA Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, sektör lideri Kam Ankara Beton Sanayi’nin kurucusu Mahir Baykam’ın kızı Çağla Baykam ile evlilik yolunda ilk adımı atıp sözlendi.  

Efe Bezci: İnşaatın devleri turizmin öncüsü olmalı!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, ''İnşaat sektörünün büyük temsilcilerinin turizm sektöründe atacağı her adım ülkemizin geleceği açısından çok önemli'' dedi.

Karlı yatırım için yeni nesil ofis tercih edin!

Hükümetin, kuracakları iş yerlerinde istihdam sağlayacak yabancı yatırımcıya oturum izni ve vatandaşlık hakkı verilmesi yönündeki çalışmaları inşaat sektöründe olumlu yankı buldu. BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, açıklama yaptı.

Efe Bezci: Türkiye’de konut açığı uzun yıllar kapanmayacak!

BESA Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, ekonomideki tüm dalgalanmalara, güven düşüşlerine rağmen hızla büyüyen sektörlerinin Türkiye’de konut açığının uzun yıllar daha kapanmayacağını gösterdiğini kaydetti.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesiyle ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara-Ankara Projesi tüketici davaları ile ilgili gelişmeler hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu. İşte şirketten yapılan açıklama...

Osman Nuri Bakırcı'dan flaş açıklama!

Teslim etmesi gereken 1.200 konutu bulunan Osman Nuri Bakırcı yeni bir açıklama yaptı Bakırcı yaptığı açıklamada "Projelerimizden bazılarının ruhsatları çıktı kalan projelerimizinde ruhsat çalışmaları devam etmektedir" dedi

Ukra City'nin toprak sahibi Işıklar ailesinden flaş açıklama!

Ukra City projesi projesinin toprak sahiplerinden olan Işıklar ailesinin vekili Avukat Murat Erarslan, Ukra City’nin son durumu ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Standard and Poor's'tan seçimlere yönelik açıklama!

Kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'tan seçimlere yönelik açıklama geldi. Kurumdan yapılan açıklamada, "yapılan seçimlerin kredi notu üzerinde herhangi bir etkisi görülmüyor" denildi.

Efe Bezci: İnşaatta güven veren firmalar güçlendi!

İnşaat sektörü bu yazdan başlayarak, seçim telaşından uzak geçecek 4 yıl rekor kırmaya hazırlanıyor. Efe Bezci, "Doğru iş yapıp, müşterisine güven veren firmalar güçlendi" dedi.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesiyle ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara - Ankara Projesi tüketici davaları ile ilgili güncellemeleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a yapılan açıklama...

Ali Ağaoğlu'ndan helikopterli baskın iddiaları için ilk açıklama!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun, inşa ettiği site sakinlerinin kurduğu derneğin toplantısını bastı iddiaları sosyal medyayı karıştırdı. Yaralandığını iddia edenler şikayetçi olurken, Ağaoğlu bir açıklama yaptı.

Efe Bezci açıklama Haberi

Efe Bezci açıklama


Ankara'da her geçen ay sayılan artan plazalar, iş yaşamında verim ve kalite isteyen kurumsal firmaların sayısının artmasına alt yapı sağlıyor. Ankara'da' 'altın üçgen" olarak bilinen Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin merkezinde yer alan Besa Kule İş Merkezi'ni hayata geçiren Besa İnşaat A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Başkent'in siyasetin merkezi olmasının yanı sıra ulaşım, eğitim, sağlık alanlarında da çok önemli adımlar attığını ifade etti. İş dünyası anlamında da Ankara'nın büyük yol katettiğini ifade eden Bezci, "Siyasetin kalbi olan Ankara, yavaş yavaş iş dünyasının da kalbi olma yolunda ilerliyor. Birbiri ardına inşa edilen iş merkezleri de bunun bir kanıtı. Ankara iş merkezleriyle yeni yeni tanışıyor. Başkent'in seçkin inşaat firmaları da bu gelişime katkı sağlayarak, Ankara'nın siluetini değiştiren yeni...