27 / 04 / 2024

Ege İzyapı İnşaat Taahhüt Makina Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Ege İzyapı İnşaat Taahhüt Makina Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ünal Er tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



Ege İzyapı İnşaat Taahhüt Makina Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ünal Er tarafından kuruldu. 


Ege İzyapı İnşaat Taahhüt Makina Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; inşaat mühendisliği, mimarlık, dekorasyon, restorasyon, şehircilik ile ilgili her türlü projeleri yapmak veya bu projelerin tamamını veya bir kısmını sair şahıs ve kuruluşlara yaptırmak veya yaptırılmasına aracılık etmek. Yukarıda belirtilen meslek dalları ile ilgili yapılmış veya yapılacak projelerin uygulanması için teknik uzmanlık sorumluluğu ile fenni sorumluluğunu yüklenmek ve her türlü mesleki ve idari kontrollük hizmetlerini yapmak veya sair şahıs ve kuruluşlara yaptırmak veya yaptırılmasında aracılık etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Ege İzyapı İnşaat Taahhüt Makina Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; İnönü Mahallesi Sultangazi Cad.No:10/9 Sancaktepe 


Geri Dön