29 / 03 / 2024

Ege-Koop yatırımda Ege'ye açılacak!

Ege-Koop yatırımda Ege'ye açılacak!

İzmir Körfezi Evleri Projesi'nin tanıtımını yapan Ege-Koop, Ege'de yatırım planları başlatıyor. Bunun ilk adımının Turgutlu ve Uşak olduğu belirtiliyor



Ege-Koop, Çiğli'de kuracağı 13. Onur Projesi "EGE-KOOP  İzmir  Körfezi Evleri Projesi" ile 85. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda yatırımcıların ve yurttaşların alan ettiği adres oldu. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 32 yıldır bu kente yaptıklarının karşılığını, Fuar 1 No'lu Hol'de gördükleri ilgiye yansıdığını ve bunun gururunu yaşadıklarını söyledi. Aslan, "3+1 dubleks dairelerimiz tükendi. Lansman fiyatlarıyla görücüye çıkan 2+1 ve 3+1 diğer tip projelerimizde de sınırlı sayıda kontenjan kaldı" dedi. 32 yıldır 12 farklı planlı kent ve yaşanabilir 30 bin konutu İzmir'e kazandıran ve Ege-Koop, Ana teması inovasyon - yenilik/yenilenme olarak belirlenen 85.İzmir Enternasyonal Fuarı'na yeni projeleriyle katılıyor, İzmir'de 200 milyar dolar yatırımın yönlendiricisi konumundaki Ege-Koop, çok özel tasarlanmış mimarisi ve kalitesi ile İzmir Körfezi Evleri Projesi'ni Fuar 1 Nolu Hol'deki standında ziyaretçilere tanıtıyor. 


Sektöre yeni soluk 

Pek çok projenin ilk tanıtımını yaptıkları yer olan İzmir Fuarı'nın, Ege-Koop için özel bir yeri olduğuna değinen Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "13. onur projemiz 400 konutluk "EGE-KOOP İzmir Körfezi Evleri Projesi", fuar katılımcılarından yoğun ilgi görüyor. Bilgi almak için gelen vatandaşlarımız, Ege-Koop'u ve projelerini özlediklerim ifade ediyorlar. Onların bu özlemleri bizim için gurur kaynağı, işte Çiğli'deki yeni projemizle nihayet bu özlemi bitiriyoruz" dedi. 


"Bu çatının altında güven var" felsefesi ile yola devam ettiklerini vurgulayan Hüseyin Aslan, Fuar 1 No'lu holdeki Ege-Koop standında profesyonel tanıtım ekipleriyle, İzmir konut sektörüne yeni bir soluk getirecek yeni projelerini tanıtmanın onurunu yaşadıklarım kaydetti. İş dünyasından yerel yönetimlere, yatırımcılardan konut sahibi olmak isteyen ailelere her kesimden yurttaşlara "EGE-KOOP İzmir Körfezi Evleri Projesi"nin detayları hakkında bilgi verdiklerini anlatan Aslan, şöyle konuştu: "Projemiz, bugün İzmir'in muhtelif yerlerinde metrekaresi 8-9 bin liraya alıcı bulan konutlardan daha kaliteli bir proje olacak. Çevre Yolu, Mavişehir'e komşu ve İstanbul-İzmir Otoyolu güzergâhında yer alacak yeni projemize katılan yurttaşlarımız, İzmir'e hangi cepheden bakılırsa bakılsın; deniz, körfez ve ormanla kucaklaşacak bir kentte yaşama olanağına kavuşacak. 2+1 ve 3+1 'de üç ayrı tip projemiz görücüye çıktı. 3+1 dubleks projeler tükendi. Hatta lansman fiyatlarıyla duyurduğumuz diğer dairelerimizde de sınırlı sayıda yerimiz kaldı." 


Yeni projeler 

Aslan, Ege-Koop'un sadece İzmir'de değil, Ege'de de gücünü göstereceğini belirterek, "Turgutlu Prestij Konutları" projesiyle bu kez Turgutlu'ya canlı, doyumsuz ve renkli bir yaşam fırsatı sunacaklarını söyledi. Aslan, "Ege Bölgesi'nin ilk ve modern toplu işyeri projesini de bu yıl içinde sürpriz bir ilçemizde başlatmayı planlıyoruz. Sanayi ve üniversite kenti Uşak'ta da çok özel bir projemizin müjdesini 85. Fuar'ın uğuruna inanarak, tüm yurttaşlarımıza duyurmak isterim" diye konuştu. 


Yenigün İzmir





Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Çiğli'deki 400 konutluk, "İzmir Körfezi Evleri Projesi"ni İEF'de tanıtan Ege-Koop, ziyaretçi akınına uğruyor. Genel Başkan Hüseyin Aslan, 32 yıldır bu kente yaptıklarının karşılığının, 1 Nolu Hol'de gördükleri ilgiye yansıdığını ve bunun gururunu yaşadıklarını söyledi. Aslan, "Orman ve denizle iç içe olan 3+1 dublekslerimiz tükendi. Lansman fiyatlarıyla görücüye çıkan 2+1 ve 3+1 diğer tip projelerimizde de şimdiden sınırlı sayıda kontenjan kaldı" dedi. 


Posta Ege


Geri Dön