25 / 04 / 2024

Ege-Koop'tan fuara özel fiyatlar!

 Ege-Koop'tan fuara özel fiyatlar!

Ege-Koop'un 83'üncü İzmir Enternasyonal Fuarında açtığı stand, fuara özel fiyat seçeneklerine sahip iki farklı kampanya ile ev sahibi olmak isteyenlerin adresi oldu. Ege-Koop fuara özel fırsatlar sunuyor.




Ege-Koop'un 83'üncü  İzmir  Enternasyonal Fuarında açtığı stand, fuara özel fiyat seçeneklerine sahip iki farklı kampanya ile ev sahibi olmak isteyenlerin adresi oldu. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Daha ilk günden her iki projemiz için de yoğun bir taleple karşılaştık. Bize duyulan güvenin yanı sıra piyasa şartlarının çok altında belirttiğimiz fiyatlar da talebi yoğunlaştırdı" dedi. 



İki farklı kampanya 


Bu yıl fuara iki farklı konut kampanyası ile katıldıklarını, her iki projenin de İzmir'in yeni eğitim üssü olarak dikkat çeken Menemen'de olduğunu kaydeden Aslan, "Seyrek Keyifli Yaşam Evleri isimli projemiz zaten konsept bü- projeydi ve büyük ügi görmüştü.Bu ilgi neticesinde ikinci etaba başladık. Bin bahçeli konutun bulunduğu Villakent ise Gediz Üniversitesi Kampüsü'ne yakın olması nedeniyle ilgi görüyor. Bu bölgede Plastik OSB'nin de kurulması üe evler değerine değer katıyor" dedi. Aslan, Menemen merkezde inşası süren Gedizkent Evleri'nin de o bölgenin prestiji haline geleceğini söyledi. Menemen'de yaşam tarzını yeniden dizayn edeceklerini vurgulayan Aslan, "Kubilay Anıtı'nın vanmda özel güvenlikli, yüzme havuzlu, spor merkezli 4 blok ve 190 daireli Gedizkent için izmirli hemşehrilerimize özel fiyatlar belirledik. 2+1 ve iki farklı tipteki 3+1 daireler bugüne kadar ev sahibi olamamış dar ve orta gelirli vatandaşlarımız için kaçırılmayacak bir fırsat. 



Yeni Asır



Geri Dön