19 / 04 / 2024

Ege-Koop'tan fuara özel fiyatlar!

Ege-Koop'tan fuara özel fiyatlar!

Ege - Koop'un 83'üncü İzmir Enternasyonal Fuarı 'nda açtığı stand, fuara özel fiyat seçeneklerine sahip iki farklı kampanya ile ev sahibi olmak isteyenlerin adresi oldu





Ege-Koop'un 83'üncü  İzmir  Enternasyonal Fuarı'nda açtığı stand, fuara özel fiyat seçeneklerine sahip iki farklı kampanya ile ev sahibi olmak isteyenlerin adresi oldu. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Daha ilk günden her iki projemiz için de yoğun bir taleple karşılaştık. Bize duyulan güvenin yanı sıra piyasa şartlarının çok altında belirlediğimiz fiyatlar da talebi yoğunlaştırdı" dedi.


İki farklı kampanya

Bu yıl fuara iki farklı konut kampanyası ile katıldıklarını, her iki projenin de İzmir'in yeni eğitim üssü olarak dikkat çeken Menemen'de olduğunu kaydeden Aslan, "Seyrek Keyifli Yaşam Evleri isimli projemiz zaten konsept bir projeydi ve büyük ilgi görmüştü. Bu ilgi neticesinde ısrarlı talepleri kıramadık ve ikinci etaba başladık. Bin bahçeli konutun bulunduğu Villakent ise öğrenci kapasitesi 5 bini geçen Gediz Üniversitesi Kampüsü'ne çok yakın olması nedeniyle ilgi görüyor. Bu bölgede Plastik Organize Sanayi Bölgesi'nin de kurulması ile evler değerine değer katıyor" dedi. Aslan, Menemen merkezde inşası süren Gedizkent Evleri'nin de o bölgenin prestiji haline geleceğini söyledi. İlçede bugüne kadar yapılmamış bir projeyi hayata geçirdiklerini ve Menemen'de yaşam tarzını yeniden dizayn edeceklerini vurgulayan Aslan, "Kubilay Anıtı'nın yanında özel güvenlikli, yüzme havuzlu, spor merkezli 4 blok ve 190 daireli Gedizkent için İzmirli hemşehrilerimize son derece özel fiyatlar belirledik. 2+1 ve iki farklı tipteki 3+1 daireler bugüne kadar ev sahibi olamamış dar ve orta gelirli vatandaşlarımız için kaçırılmayacak bir fırsat. Hem Ege-Koop kefaletinde çok düşük bir faiz oranıyla kredi kullandırıyoruz hem de ödeme koşullarını ortağımızın mali durumuna göre düzenliyoruz" dedi.



Yeni Asır



Geri Dön