19 / 04 / 2024

Ege-Koop'un Gedizkent projesinin temeli atıldı!

Ege-Koop'un Gedizkent projesinin temeli atıldı!

Ege-Koop'un, "Bugünün yatırımı, Yarının kazancı" sloganıyla hazırladığı Gedizkent Projesi'nin temeli törenle atıldı. Kubilay Anıtı ve Menemen Belediyesi'nin prestij projesi olan Tepe Sosyal Tesisleri'ne komşu 190 konutluk bir proje.



Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Gedizkent'teki 190 konutun 27 milyon liraya malolacağını söyledi. Başkan Tahir Şahin ise, Menemen'e yaptığı katkılardan dolayı Hüseyin Aslan'a teşekkür etti. Ege-Koop'un, "Bugünün yatırımı, Yarının kazancı" sloganıyla hazırladığı Gedizkent Projesi'nin temeli törenle atıldı. Kubilay Anıtı ve Menemen Belediyesi'nin prestij projesi olan Tepe Sosyal Tesisleri'ne komşu 190 konutluk Gedizkent projesi, toplam 27 milyon liraya malolacak ve hak sahiplerine 2016 yılında teslim edilecek. 


SAĞLIKLI YAPILAŞMA


Atatürk Mahallesi'nde düzenlenen törene Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Ege-Koop Danışma Kurulu Onursal Başkanı öcal Uluç, DSP  İzmir  İl Başkanı Selçuk Karakülçe, proje ortakları ve çok sayıda Menemenli katıldı. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Gedizkent'in isim babası olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Sevgili Hüseyin Aslan projenin adı ne olsun diye sorduğunda hiç düşünmeden 'Gedizkent olsun' dedim. Çünkü Menemen, Gediz Nehri ile bütünleşmiş bir yöredir. İnanıyorum ki, Gedizkent inşa edildiğinde Menemen'in değerine değer katacaktır. Ege-Koop, Menemen'e ciddi eserler kazandırmıştır. 

mzKennı Villakent gibi bir mucizeyi gerçekleştirmiş, 1995 yılında tamamlanan 2 bin konut; başlanan Egekent 2 ile yörenin sağlıklı yapılaşmasının önünü açmıştır" dedi. 

"Gerek Hüseyin Aslan gerekse tüm Ege-Koop ailesinin biz Menemenliler için ayrı bir yeri var" diyen Başkan Şahin, "Bu yatırımı da yine ilçemize uygun gördüğü için Hüseyin Başkanıma candan teşekkür ediyorum. İkimiz de çalışmayı, üretmeyi seviyoruz. Atatürk'ün 'dinlenmeyi düşünmeyenler yorulmazlar' sözünü şiar edin.


FIRSATI KAÇIRMAYIN 


Bu fırsatın kaçırılmaması gerektiğini, 190 konutun yüzde 50'ye yakınının şimdiden sahiplerini bulduğunu kaydeden Aslan," Konutları 2016'da teslim edeceğiz. Çevresinde sağlık merkezi, okullar, alışveriş mekanları mevcut. Ayrıca 5 bin kişinin istihdam edileceği Plastik Organize Sanayi Bölgesi de yine bu bölgede. Hem bir kez daha dar ve ortagelirli insanlarımızı ev sahibi yapacağız" şeklinde konuştu. 

miş kişileriz. Tek amacımız var o da daha fazla hizmet" dedi.


BÖLGEYİ KALKINDIRDI


Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan da, konuşmasında Ege-Koop'un bölgeye yaptığı katkılara dikkat çekti. 

Egekent 2 ile başlayan Villakent ve Keyif Yaşam Evleri ile devam eden süreci aktaran Aslan, o günden bugüne Menemen'in gelişimine de dikkat çekti. Gedizkent ile dördüncü projeyi aynı bölgede hayata geçirdiklerini vurgulayan Aslan, "Gedizkent, her bütçeye, her keseye uygun bir proje. 2+1 ve 3 + 1 dairelerimiz 105 bin liradan başlıyor. Lüks dairelerde ne varsa bu projede de onlar var. Gedizkent sayesinde herkes ev sahibi olacak" dedi. 


Habertürk Egeli 


Geri Dön