25 / 04 / 2024

gedizkent teslimleri

gedizkent teslimleri

Ege-Koop'un, "Bugünün yatırımı, Yarının kazancı" sloganıyla hazırladığı Gedizkent Projesi'nin temeli törenle atıldı. Kubilay Anıtı ve Menemen Belediyesi'nin prestij projesi olan Tepe Sosyal Tesisleri'ne komşu 190 konutluk bir proje.

Yenitepe Kadıköy teslimleri ne zaman?

Yenitepe Kadıköy projesinde daireler 438 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Peki Yenitepe Kadıköy teslimleri ne zaman?

TOKİ Denizli Çal 2. Etap teslimleri başladı!

TOKİ Denizli Çal 2. Etap teslimleri başladı. Teslim işlemlerin 24 Aralık 2014'e kadar devam edeceği proje kapsamında toplam 253 adet konut teslim edilecek.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap teslimleri başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap teslimleri başladı. Projenin teslimleri, müşavir firması olan Üçer Müşavirlik Mühendislik A.Ş. aracılığı ile gerçekleştirilecek.

Kartal SkyBlue projesinde daire teslimleri 14 ay sonra!

Royal Group tarafından hayata geçirilen Kartal SkyBlue projesi arsa alanı 4 bin 850 metrekare olarak belirlendi. Kartal SkyBlue projesinde daire teslimleri 14 ay sonra olarak planlanıyor.

TOKİ Şırnak Uludere konut teslimleri başladı!

TOKİ Şırnak Uludere konut teslimleri başladı. Konut teslimleri projenin müşavir firması olan BCT İnş. Mim. Müh. Müş. A.Ş. aracılığı ile gerçekleştirilecek. İşte Konut teslim programı..

Trendist Ataşehir Evleri teslimleri!

13 Katlı 3 kule ile 8 katlı 13 bloktan oluşan Trendist Ataşehir Evleri, 37.000 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Trendist Ataşehir Evleri teslimleri haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap teslimleri!

TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap teslimleri bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplam 1.312 adet daireden meydana gelen projede ayrıca 24 derslikli ilköğretim okulu bulunuyor.

TOKİ Malatya Merkez 568 Konut projesi teslimleri!

TOKİ Malatya Merkez 568 Konut projesi teslimleri başladı. Teslimlerin bugün başladığı projede son teslim günü 3 Aralık 2014 olarak belirlendi. Konut teslim duyurusu haberimizde yer alıyor...

Başakşehir Park Mavera daire teslimleri!

Park Mavera projesi 53 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edildi. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor. Başakşehir Park Mavera daire teslimleri ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Dumankaya Mozaik teslimleri ne zaman?

Dumankaya Mozaik teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Dumankaya Mozaik projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 167 bin 400 liradan başlangıç gösteriyor...

Avrupa Konutları Kale teslimleri ne zaman?

Avrupa Konutları projesi 37 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje 800 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Peki Avrupa Konutları Kale teslimleri ne zaman?

Bizim Evler 6 teslimleri ne zaman?

Bizim Evler 6 teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Bizim Evler 6 ptojesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 288 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Trendist Ataşehir teslimleri ne zaman?

Trendist Ataşehir teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 820 adet konuttan meydana gelen Trendist Ataşehir projesinde teslimlerin 2016 yılının Ekim ayında yapılması planlanıyor...

gedizkent teslimleri Haberi

gedizkent teslimleri

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Gedizkent'teki 190 konutun 27 milyon liraya malolacağını söyledi. Başkan Tahir Şahin ise, Menemen'e yaptığı katkılardan dolayı Hüseyin Aslan'a teşekkür etti. Ege-Koop'un, "Bugünün yatırımı, Yarının kazancı" sloganıyla hazırladığı Gedizkent Projesi'nin temeli törenle atıldı. Kubilay Anıtı ve Menemen Belediyesi'nin prestij projesi olan Tepe Sosyal Tesisleri'ne komşu 190 konutluk Gedizkent projesi, toplam 27 milyon liraya malolacak ve hak sahiplerine 2016 yılında teslim edilecek. 


SAĞLIKLI YAPILAŞMA


Atatürk Mahallesi'nde düzenlenen törene Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Ege-Koop Danışma Kurulu Onursal Başkanı öcal Uluç, DSP İzmir İl Başkanı Selçuk Karakülçe, proje ortakları ve çok sayıda Menemenli katıldı. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Gedizkent'in isim babası olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Sevgili Hüseyin Aslan projenin adı ne olsun...