29 / 03 / 2024

gedizkent projesi 2014

gedizkent projesi 2014

Ege-Koop'un, "Bugünün yatırımı, Yarının kazancı" sloganıyla hazırladığı Gedizkent Projesi'nin temeli törenle atıldı. Kubilay Anıtı ve Menemen Belediyesi'nin prestij projesi olan Tepe Sosyal Tesisleri'ne komşu 190 konutluk bir proje.

Düzbağ İçmesuyu projesi inşaat protokolü imzalandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in yerel seçimler öncesindeki mega projeleri arasında yer alan “Düzbağ İçmesuyu Projesi” 2014 yılından beri sürdürülen yoğun çalışmalar ve görüşmeler neticesinde son aşamaya geldi.

Tirebolu-Torul yolu ihalesi 40 yıl sonra yapıldı!

Doğu Anadolu'yu Karadeniz'e bağlayan en önemli geçitlerden Kürtün Vadisi için hazırlanan bölünmüş yol projesi 2014'te yayımlanmıştı.

Kameroğlu İnşaat'tan Ihlamur Evleri projesi!

Kameroğlu İnşaa'ın inşa edilen Pelican Hill 2. Etap devam projesi 2014 yılı başında yeni bir anlayışla tasarlandı. Projedeki temel amaç, Pelican Hill’in bugünün ihtiyaçlarına uygun olan ideal ev hayalini Pelican Hill Ihlamur Evleri sakinlerine sumak.

Ihlamur Evleri'nde 1 milyon 470 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Kameroğlu İnşaat tarafından inşa edilen Pelican Hill 2. Etap devam projesi 2014 yılı başında yeni bir anlayışla tasarlandı.

Torun Center değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Torun Center projesi 2014 Yıl Sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketin KAP açıklaması ve değerleme raporu şöyle...

Torun Tower değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Torun Tower Projesi 2014 Yıl Sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketin açıklaması ve değerleme raporu şöyle...

Fixus Yapı Unigarden, 2015’in en doğru yatırımlarından biri olmaya aday!

2014’ün son çeyreğinde müşterisiyle tanışan Unigarden Projesi, 2014’ü satış hedeflerinin üzerinde kapatarak yılın en doğru yatırım projeleri arasında yerini aldı! Mart 2016’da teslim edilecek 1. Etap konutların neredeyse tamamı satılmış durumda.

Başakşehir Kent Meydanı projesi 2014'te başlıyor!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilecek olan Başakşehir Kent Meydanı projesi 2014 yılı sonunda başlıyor. 2016'da tamamlanması planlanan projede ön talep süreci devam ediyor.

İzmir Gedizkent Evleri'nde uygun kredi imkanı!

Ege-Koop'un Menemen merkezde inşasına başladığı Gedizkent Projesi için Vakıfbank, piyasa şartlarına göre en düşük faizden ve masrafsız konut kredisi kullandıracak. İnşaat süresince taksitler düşük tutulacak...

Gedizkent Konutları, en düşük faizle satışa çıktı!

Gedizkent Konutları, en düşük faizle satışa çıktı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Menemen'de inşaatına başladıkları Gedizkent Projesi için Vakıfbank'ın, piyasa şartlarına göre en düşük faizden kredi vereceğini söyledi.

Kuzu Grup’un Sea Pearl projesi Dubai’de düzenlenen Cityscape Global’de görücüye çıktı!

Avrupa Yakası’nın yükselen yıldızı Ataköy sahilinde yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirilen Sea Pearl projesi 2014’te Ekim ayında satışa çıkacak.

Greenist: En İyi Ev Okula Yakın Ev!

Greenist Projesi, 2014-2015 öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar diledi. Kurban Bayramı’nda daire teslimlerinin başlayacağı proje, kreşten üniversiteye uzanan seçkin eğitim kurumlarına yakınlığıyla da dikkat çekiyor...

Tema İstanbul projesi Emlak 2014 fuarında!

Gerek devasa büyüklüğü, gerek karma yapısını oluşturan güçlü fonksiyonları ve gerekse benzersiz özellikleri ile Türkiye'nin dünya çapındaki projesi Tema İSTANBUL projesi EMLAK 2014'te bu yıl da yer aldı.

gedizkent projesi 2014 Haberi

gedizkent projesi 2014

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Gedizkent'teki 190 konutun 27 milyon liraya malolacağını söyledi. Başkan Tahir Şahin ise, Menemen'e yaptığı katkılardan dolayı Hüseyin Aslan'a teşekkür etti. Ege-Koop'un, "Bugünün yatırımı, Yarının kazancı" sloganıyla hazırladığı Gedizkent Projesi'nin temeli törenle atıldı. Kubilay Anıtı ve Menemen Belediyesi'nin prestij projesi olan Tepe Sosyal Tesisleri'ne komşu 190 konutluk Gedizkent projesi, toplam 27 milyon liraya malolacak ve hak sahiplerine 2016 yılında teslim edilecek. 


SAĞLIKLI YAPILAŞMA


Atatürk Mahallesi'nde düzenlenen törene Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Ege-Koop Danışma Kurulu Onursal Başkanı öcal Uluç, DSP İzmir İl Başkanı Selçuk Karakülçe, proje ortakları ve çok sayıda Menemenli katıldı. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Gedizkent'in isim babası olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Sevgili Hüseyin Aslan projenin adı ne olsun...