28 / 03 / 2024

Greenist: En İyi Ev Okula Yakın Ev!

Greenist: En İyi Ev Okula Yakın Ev!

Greenist Projesi, 2014-2015 öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar diledi. Kurban Bayramı’nda daire teslimlerinin başlayacağı proje, kreşten üniversiteye uzanan seçkin eğitim kurumlarına yakınlığıyla da dikkat çekiyor...



İstanbul Bahçelievler’de 174 daireden oluşan Greenist Projesi, 2014-2015 öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar diledi. Kurban Bayramı’nda daire teslimlerinin başlayacağı proje, kreşten üniversiteye uzanan seçkin eğitim kurumlarına yakınlığıyla da dikkat çekiyor. “En İyi Ev Okula Yakın Ev” sloganıyla öğrencilerin metropol sıkıntılarından uzak ve stressiz bir öğretim yılı yaşamasını savunan Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici “Her geçen gün hızlanan metropol hayatı ve teknolojiyle birlikte velilerin öncelikleri de değişiyor. Çocukları için her tür fedakarlığı göze alıyorlar. Aileler; çocuklarının uzun saatler trafikte servis içerisinde kalmalarındansa, okula yakın evlerde yaşamayı tercih ediyor. Dolayısıyla hem çocuklar çok daha huzurlu ve mutlu oluyor, hem de veliler rahat ediyor” dedi. Greenist’te çocuklara yönelik sosyal imkanların da altını çizen Dikici; “Biz de yolda harcanmayan bu zamanları göz önüne alarak çocuklar için açık/kapalı yüzme havuzu, bisiklet/paten alanı, çocuk oyun odası ve çocuk parkı gibi sosyal imkanlar yarattık. Güvenli, huzurlu ve mutlu çocuklar yaratabilmek için hiçbir detaydan kaçınmadık” dedi.

Okulun yanı başında, yeşillikler içerisinde

Greenist Projesi okullara yakınlığıyla sağladığı kolaylığın yanı sıra, koru içerisindeki konumu ve yemyeşil doğayla bütünleşen peyzaj mimarisi ile de bu huzuru ikiye katlıyor.


Telefon:  0212 503 07 75 - 0212 503 07 76 

Web Adresi: www.greeinst.com.tr


Geri Dön