24 / 04 / 2024

Ihlamur Evleri'nde 1 milyon 470 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Ihlamur Evleri'nde 1 milyon 470 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Firma: Kameroğlu İnşaat

Proje: Pelican Hill Ihlamur Evleri

Kameroğlu İnşaat tarafından inşa edilen Pelican Hill 2. Etap devam projesi 2014 yılı başında yeni bir anlayışla tasarlandı.



Brüt alanları 445-540 m² aralığına sahip % 80’ i tek katlı, % 20’ si iki katlı olan villa projemizin kaba inşaatının tamamına yakını bitmiş olup, ortalama 2000-2500 m² aralığında değişen bahçelerinde ise 70 m² havuz bulunmaktadır. Projedeki temel amaç, Pelican Hill’in marka değerini arttırmak ve bugünün ihtiyaçlarına uygun olan ideal ev hayalini  Pelican Hill Ihlamur Evleri  sakinlerine sunmaktır.


Bu amaç doğrultusunda hayata geçirilen projemizde, modern dünyanın sunduğu en yüksek teknolojiler kullanılmış; güncel konut projelerinde yaşanan teknik altyapı ve yalıtım sorunları göz önüne alınarak yeni çözümler üretilmiştir. Bu nedenle proje “maketten satış” değil örnek olarak hazırlanan villada gösterilerek farklı bir satış politikası ile müşterilerine sunulmaktadır. Böylece bu villalarda yaşamayı tercih eden bireyler, evlerini satın aldığı andan itibaren tercih edecekleri ürünleri ve işçilik kalitesini görme imkânına sahip olacaktır. Kameroğlu İnşaat, bu politika ile müstakil ev hayatına geçiş yapmak ve sakin bir yaşam keyfi sürmek isteyen aileleri daha fazla cesaretlendirmiş olacaktır.


Ihlamur Evleri nde 1 milyon 470 bin dolardan başlayan fiyatlarla!


Projemiz, kentin karmaşasından uzak yaşamayı tercih eden, apartman yaşantısının verdiği zorluklarla mücadele etmekten yorulmuş çocuklu aileler ile orta yaş ve üzerinde olan ailelere, tek katlı yaşamın rahatlığını, güvenini ve konforunu sunmayı hedeflemektedir. Ev sahipleri, bahçelerinde özlem duydukları pastoral yaşama dair isteklerini gerçekleştirebilecekler ve hatta kendi sebze ve meyvelerini yetiştirebilecekleri imkânlara sahip olacaklardır.


Villa içerisinde bulunan ancak bahçeden ayrıca ulaşım sağlanacak şekilde tasarlanan konforlu hizmetli birimleri sayesinde, evlerinde bulundurdukları yardımcıları ile iç içe yaşamak durumunda kalmayan ev sakinleri, rahatlıkla evin konforunu tadabileceklerdir. İstedikleri zaman şömine başında ailecek keyif sürebilecekler ya da yaşam alanlarına entegre olarak tasarlanmış spa alanlarındaki buhar banyosu ve spa havuzunun tadını çıkarabileceklerdir.


Ihlamur Evleri nde 1 milyon 470 bin dolardan başlayan fiyatlarla!


Projemizi tercih eden villa sakinleri, site içerisinde yer alan çocuk oyun alanları, yürüme ve koşu parkurlarının yanı sıra, Pelican Hill bünyesindeki 4.000 m²’ lik alandaki Pelican Life Club; cafe & restaurant, açık ve kapalı yüzme havuzu, spor tesisi ve market imkânlarından da yararlanabilecektir.


Ihlamur Evleri misafirlerin ve ziyaretçilerin, bu kontrol noktalarından geçişleri sırasında ev sakinleri tarafından onay alınarak siteye girişleri sağlanmaktadır. Merkezi jeneratör sistemini de bünyesinde içeren site alanları, ana bulvar ve tüm sokaklar ev sahiplerinin mülkiyetindedir. Ihlamur Evleri sakinleri, güvenliğin en üst seviyede tutulduğu kontrol noktalarından geçiş yaparak evlerine ulaşmaktadır.


Ihlamur Evleri nde 1 milyon 470 bin dolardan başlayan fiyatlarla!


Ihlamur Evleri yüksek kalite anlayışıyla, bir villa yaşantısında istenebilecek her türlü konforu, delux seçenekli dekorasyon alternatifleri ile satışa devam etmektedir.

Kameroğlu İnşaat, kuyumculuk geleneğinden gelen bir nesil olarak söz verdiğinin daha iyisini, zamanından önce yapmayı hedefleyerek projelerinin her zaman arkasında duracaktır.


Ihlamur Evleri'nde fiyatlar 1 milyon 470 bin dolar ile 1 milyon 900 bin dolar arasında değişiyor. Projede yaşam 2017 yılının Nisan - Mayıs aylarında başlayacak.




Telefon: 0530 327 0518/ 0212 886 13 82

http://www.ihlamurevleri.com.tr/


projeye sor



Geri Dön