20 / 04 / 2024

Ege Perla'nın inşaat çalışmaları Aralık 2015’te tamamlanacak!

Ege Perla'nın inşaat çalışmaları Aralık 2015’te tamamlanacak!

Firma: İş GYO

Proje: Ege Perla

170 milyon dolar yatırım değeri olan İş GYO’nun Ege PERLA projesinde inşaat hızla devam ediyor. Yüzde 68’lik satışın gerçekleştiği projede AVM marka karması çalışmaları da başladı.



170 milyon dolar yatırım değeri olan İş GYO’nun  Ege Perla  projesinde inşaat hızla devam ediyor. Yüzde 68’lik satışın gerçekleştiği projede AVM marka karması çalışmaları da başladı.  

 

Büyük bir gelişim potansiyeline sahip, kentsel dönüşüm kapsamında pek çok yatırımla yepyeni bir dönemin başladığı İzmir’de, İş GYO’nun Ege PERLA projesinde katlar hızla yükseliyor. Yaklaşık 25.000 metrekare kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi ve körfez manzaralı konut ve home-ofisten oluşan karma projenin temel ve gerekli zemin çalışmaları tamamlandıktan sonra üst yapı inşaatındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Planlandığı şekilde ilerleyen inşaat sürecine göre önümüzdeki aylarda Ege Perla yükselmeye devam edecek. Projenin Aralık 2015’te bitirilmesi hedefleniyor.


Ege PERLA’da yer alacak AVM’nin marka karması için de çalışmalar başladı. İş GYO,  İzmir  ve İzmirlilerin ihtiyaç ve beklentileri üzerine eğilerek bir kiracı karması ve konsept oluşturulması hedefleniyor. Ege PERLA’da yer alacak AVM’nin mimari özellikleri, marka karması ve ticari alanlarıyla 7’de 77’ye herkesin uğrak yeri haline geleceği düşünülüyor.  Tıpkı Kanyon projesinde İstanbulluların yaşadığı gibi İzmirlilerin de 24 saat yaşayan, kendinden sürekli bahsettiren, cıvıl cıvıl, simgesel bir yapıya kavuşmaları amaçlanıyor. AVM tarafında kiralama konusunda İzmir’in kendi markalarının yanı sıra pek çok yerli ve yabancı markanın da ilgisi var.


Konuyla ilgili olarak  İş GYO  Genel Müdürü Turgay Tanes şu değerlendirmede bulundu: “İzmir’in büyük potansiyeli, dinamizmi ve yüksek yatırım gücü pek çok yatırımcının ilgi alanında. İzmir’in sahip olduğu potansiyeline inanarak, hayata geçirdiğimiz Ege PERLA projemizde yer alan konut, ofis ve ev-ofislere olan ilgiden memnunuz. Titizlikle yürüttüğümüz temel ve zemin çalışmalarının ardından geçtiğimiz yıl sonuçlanan üst yapı ihalesiyle birlikte inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Planlarımız doğrultusunda yakın bir zamanda Ege PERLA projesinin katları gözle görülür seviyelere ulaşacaktır.”


Telefon: 444 74 96 

Web Adresi: www.egeperla.com.tr


projeye sor



Geri Dön