24 / 04 / 2024

Ege'de satışa çıkarılan Karaca Adası’nın fiyatı 10 milyon dolar düştü!

Ege'de satışa çıkarılan Karaca Adası’nın fiyatı 10 milyon dolar düştü!

ABD’de yaşayan 59 yaşındaki Türk iş kadını A.S.A., 35 milyon dolara satışa çıkardığı Marmaris’teki Karaca Adası’nın fiyatını 10 milyon dolar düşürdü…



ABD'nin California eyaletinde yaşayan 59 yaşındaki Türk iş insanı A.S.A., 35 milyon dolara satışa çıkardığı Karaca Adası’nın fiyatında indirim yaptı. Adanın üzerinde her biri 50 ile 100 metrekare arasında değişen 3 müstakil ev bulunuyor. Akşam Gazetesi'nin haberine göre, İstanbul’daki anlaşmalı emlak şirketi ile iletişime geçen Türk iş kadını , Marmaris’teki Karaca Adası’nın satışı için belirttiği fiyatta indirime gittiğini belirtti.  

Adanın satışı ile ilgilenen İstanbul merkezli emlak firması Bosforce Emlak Geliştirme ve Pazarlama şirketinin yönetici ortağı Uğur Özcan, dolardaki artış dolayısı ile yatırımcıların ilgisini yükseltebilmek için indirime gidildiğini söyledi. 

Lüks tesis yapacaktı

Özcan, arayan yatırıcı olmaması sebebi ile fiyatta indirim yaptıklarını dile getirdi. Adanın 1980 yılında A.S.A. tarafından yıldızlı otel yapılmak için alındığını ileten Özcan, "Adanın o zaman imarı vardı. Ancak 1983'te birinci derece SİT alanı ilan edildi" dedi. A.S.A., İndirim yapmalarının sebebinin, arayan yatırımcı olmaması olduğunu belirtti. 

Kimliğini gizliyor

Adanın sahibi Türk iş kadını A.S.A’nın yatırım yapmayı düşünmediği için projelerden vazgeçip adayı satışa çıkardığı öğrenildi. İsminin gizli kalmasının altını çizen A.S.A’nın, İstanbul’da yaşayan yakınlarının mafya tarafından tehdit edilme ve kaçırılma gibi durumlara karşı önlem aldığı ifade edildi. 

Ege'deki iki ada satılığa çıktı!


Geri Dön